Ga naar inhoud

Nikaj-van-Tiel

Lid
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Nikaj-van-Tiel

  1. Motor er uitgehaald en weer even aangesloten. Gaat even draaien en lijkt dan soort van vast te slaan. Kan dat door viezigheid in de motor komen? Motor is uiteraard best zwartig van binnen.
  2. ah dank! weet niet precies welk element je bedoelt maar ik zal het allemaal even nalopen
  3. excuses voor het opnieuw opbrengen, ik kan Harry's reactie op mijn aanvankelijke topic niet inzien. @Harry, kun je je reactie hier plaatsen? Dank!
  4. er zit iets raars in mijn topic, ik krijg de laatste pagina niet te zien en hij heeft een reactie 10 keer geplaatst
  5. help ik kan maar 2 van de 9 reacties lezen :-((( waar kan dit aan liggen? Andere browser zelfde...
  6. Hallo Harry, als je nog een indicatie hebt wat er aan de hand kan zijn dan zou ik daar erg blij mee zijn, zodat ik enigszins weet of het beter is een nieuwe machine te kopen of geld te spenderen aan een reparateur... Hoor het graag, denk dat je het superdruk hebt.
  7. Hoi Harry, denk je dat het de moeite waard is een monteur te laten komen of zou het mogelijk een dure reparatie kunnen worden en koop ik beter een nieuw apparaat?
  8. Na wat meer testen, blijkt het 95 graden programma niet te starten. Althans, display leek te steken op 141 minuten, maar na een draai aan de knop en terug sprong het display naar 135 minuten zonder dat de machine iets deed. Bij centrifugeren, is het korte geluid van de pomp, na elke minuut.
  9. Weer een beroep op de onvolprezen HarryO :-) Andere topics doorgelezen maar (ook bij gebrek aan doormeetapparatuur) getwijfeld of dit ook aan het verwarmingselement zou liggen omdat de aardlek er pas aan het einde van het programma uitklapt. PNC 914 002 400 00 typ 47 A CB BA 01 A L74640 UPDATE Is een eerdere generatie machine (2003) Hoofdwas 40 graden bijna tot het eind, aardlek klapt er dan uit. Opnieuw aanzetten, dan staat de timer op 8 minuten. Eergisteren ging hij door en wederom aardlek eruit. Vandaag weer gewassen 40 graden programma, weer op 8 minuten de aardlek er uit. Testjes gedaan: Opnieuw aanzetten maar met knop op 0, vervolgens op Centrifugeren (9 minuten). Centrifugeren aangezet, geen reactie (behalve sluiten van de deur). Knop op 0, weer op Centrifugeren, nu 10 minuten resterend, weer geen reactie behalve sluiten van de deur. Knop op 0, Kort Centrifugeren gekozen, nu 4 minuten resterende tijd, aangezet, geen reactie maar wel na elke minuut een kort geluid (denk aanzet van de motor). Conform de instructie in september :-) (versleten koolstofborstels) nu weer code E52 en de lampjes rood aan van hoofdwas en van spoelen+centrifugeren en ook een 'verborgen' lampje tussen het lampje einde en overdosis in. Graag advies, alvast bedankt!
  10. Dopsleuteltje gekocht en koolborstels losgehaald, die zijn idd heel kort, ze zullen nauwelijks tegen de motor aandrukken.
  11. Op partsnl.nl zie ik (niet-originele) koolborstels. Nu de machine toch open is, zou je nog aanbevelingen hebben tav andere onderdelen?
  12. Ik lees op andere plekken in het forum dat E52 de koolborstels waarschijnlijk zijn. Ik zal alvast eens kijken of ik het juiste type kan bestellen!
  13. Hoi Harry, bedankt voor je snelle reactie! Ik hoorde geen buzzer (er stond wel een soort kort programmaatje klaar van 13 minuten) evengoed de knop doorgedraaid, met als resultaat code E52 en de lampjes rood aan van hoofdwas, spoelen en ook een 'verborgen' lampje tussen het lampje einde en overdosis in. Misschien voor de volledigheid, ik had de wasmachine al uit het hok gehaald dus water afgekoppeld. De motor had ik weer aan de stekker gehangen, wilde de koolborstels checken maar moet nog een klein dopsleuteltje kopen om ze los te kunnen halen. Groeten, Nikaj
  14. Hoi Harry, bedankt voor je reactie! PNC 914 002 400 00 typ 47 A CB BA 01 A Er staat L74640 UPDATE maar misschien heb je gelijk Lang indrukken van die knoppen dan gebeurt er niks qua knipperende lampjes oid
  15. Hoi Harry, bedankt voor je reactie! PNC 914 002 400 00 typ 47 A CB BA 01 A Er staat L74640 UPDATE Lang indrukken van die knoppen dan gebeurt er niks qua knipperende lampjes oid
  16. Heb hem uiteraard wel lang uit het stopcontact gehad. Had natte was eruit gehaald en bij een nieuwe was voert hij geen water meer aan.
  17. Hallo, Mn Aeg blijft hangen aan het begin van een wasprogramma. Er is geen storingscode, het programma blijft op een tijd staan, aan het begin. Deurlampje gaat wel af en toe aan, zonder het slot te openen. Filter is schoon, pompen doet hij wel, ook via pompprogramma, alleen centrifugeren niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...