Ga naar inhoud

nancy-cloet

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door nancy-cloet

  1. Hallo ,wij deden wat je vroeg. Het slangetje werd uitgeblazen. Na het aanzettenvan de functie zoals je vroeg draait de trommel links en rechts doch de machine pompt niet af. Na ongeveer 4 minuten begint het rode lampje te branden - afvoer. Wat denk je van dit euvel.
  2. Geachte , sinds enige tijd merken we dat de was niet meer zwierde .Sinds afgelopen week pompt de machine niet meer af. Ik controleerde de volgende zaken: de filter zit niet verstopt, de afvoer deed ik volledig los om zeker te zijn. Uiteindelijk demonteerde ik de pomp om rechtstreeks voeding op te steken. Deze draait dan perfect. Aldus moet er een storing zitten in de sturing. Het betreft een miele Meteor 2866. Zou dit kunnen wijzen op een probleem in het programma. Alvast vriendelijke groeten.
  3. Geachte , sinds enige tijd merken we dat de was niet meer zwierde .Sinds afgelopen week pompt de machine niet meer af. Ik controleerde de volgende zaken: de filter zit niet verstopt, de afvoer deed ik volledig los om zeker te zijn. Uiteindelijk demonteerde ik de pomp om rechtstreeks voeding op te steken. Deze draait dan perfect. Aldus moet er een storing zitten in de sturing. Het betreft een miele Meteor 2866. Zou dit kunnen wijzen op een probleem in het programma. Alvast vriendelijke groeten.
  4. Geachte , sinds enige tijd merken we dat de was niet meer zwierde .Sinds afgelopen week pompt de machine niet meer af. Ik controleerde de volgende zaken: de filter zit niet verstopt, de afvoer deed ik volledig los om zeker te zijn. Uiteindelijk demonteerde ik de pomp om rechtstreeks voeding op te steken. Deze draait dan perfect. Aldus moet er een storing zitten in de sturing. Het betreft een miele Meteor 2866. Zou dit kunnen wijzen op een probleem in het programma. Alvast vriendelijke groeten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...