Ga naar inhoud

Bert-17

Lid
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Bert-17

  1. Inderdaad. Ik heb een nieuwe wasmachine besteld bij Coolbleu. Volgens slogan die zij gebruiken "voor 23.59 uur besteld, volgende dag bezorgd" moet ik helaas vaststellen dat dit niet klopt. Ik heb zondag machine besteld, en hij kan pas woensdag worden gebracht. Maar ja, wet van Murphy, komt wel goed. Jij, Harry O, erg veel bedankt voor je adviezen en begeleiding.
  2. De wasmachine neemt op geen enkel programma water in. Ik heb de stekkers van de inlaat (3 bruine draden in stekker) meerdere keren los en vastgezet. Vooraf het loskoppelen van printplaat heb ik foto gemaakt van bevestiging stekkers daarop. Hoewel deze stekkers op printplaat niet anders kunnen worden ingestoken.
  3. Uitgevoerd, conform de opdracht. Slangetje doorgeblazen. Dan de machine weer gestart, programma begint te lopen, maar er wordt geen water ingevoerd, trommel draait wel. Jammer.....ik ben moedeloos. Nu maar een nieuwe bestellen. Moet hoognodig wassen
  4. Ik heb inderdaad al eerder water in het zeepbakje gegooid. De machine draait gewoon. En het water pompt hij er ook uit. Programma draait door tot het einde. Maar centrifugeert ook niet. Ik kan ook het water er uit laten pompen, apart programma. Ik geef het een beetje op. Ik ga wel een nieuwe kopen. Zonde van al de gedane moeite, van ons , maar ook van jou. Ik zit al vanaf 17 aug. zonder en ik moet weer nodig kunnen wassen. Bedankt voor al je moeite en geduld.
  5. Ik heb inderdaad al eerder water in het zeepbakje gegooid. De machine draait gewoon. En het water pompt hij er ook uit. Programma draait door tot het einde. Maar centrifugeert ook niet. Ik kan ook het water er uit laten pompen, apart programma. Ik geef het een beetje op. Ik ga wel een nieuwe kopen. Zonde van al de gedane moeite, van ons , maar ook van jou. Ik zit al vanaf 17 aug. zonder en ik moet weer nodig kunnen wassen. Bedankt voor al je moeite en geduld.
  6. Ik heb inderdaad al eerder water in het zeepbakje gegooid. De machine draait gewoon. En het water pompt hij er ook uit. Programma draait door tot het einde. Maar centrifugeert ook niet. Ik kan ook het water er uit laten pompen, apart programma. Ik geef het een beetje op. Ik ga wel een nieuwe kopen. Zonde van al de gedane moeite, van ons , maar ook van jou. Ik zit al vanaf 17 aug. zonder en ik moet weer nodig kunnen wassen. Bedankt voor al je moeite en geduld.
  7. Ik heb inderdaad al eerder water in het zeepbakje gegooid. De machine draait gewoon. En het water pompt hij er ook uit. Programma draait door tot het einde. Maar centrifugeert ook niet. Ik kan ook het water er uit laten pompen, apart programma. Ik geef het een beetje op. Ik ga wel een nieuwe kopen. Zonde van al de gedane moeite, van ons , maar ook van jou. Ik zit al vanaf 17 aug. zonder en ik moet weer nodig kunnen wassen. Bedankt voor al je moeite en geduld.
  8. In het display staat het aangegeven tijd dat het desbetreffend programma gaat gebruiken, Dus de normale situatie. Alles is verder gecontroleerd. Kraan, waterstop uitwendig. Dus moet iets anders zijn. Het programma start wel maar neemt/krijgt geen water
  9. Printplaat is gerepareerd, volgens mij, conform de aanwijzingen. Hij doet het, althans in het display is weet zichtbaar wat hij moet gaan doen. En kan ik ook de dingen starten. Helaas kunnen we hem wel starten in programma, maar hij neemt geen water tot zich. Als ik hem op afpompen zet doet hij dat wel! Want dan heb ik hem kunstmatig, via het zeepbakje, water ingebracht. Wat nu.....weer?
  10. Het was dus niet de diode. Ik heb de printplaat bij een kenner achter gelaten. Hij gaat hem voor mij nakijken en eventueel repareren.
  11. Ik heb de printplaten er uit laten halen. Volgens de mening is er een diode verbrand. Naast de blauwe knop. https://photos.app.goo.gl/YHNAt4mCRQeQrTpK6 Misschien een nieuwe er in laten plaatsen? Solderen? Ik ga proberen of er een nieuwe diode kan worden ingezet. Anders weet ik het ook niet. Laatste greep is om een nieuwe wasmachine te gaan kopen
  12. Ik heb de stroom laten meten. Tot aan de printplaat krijgt hij stroom (gemeten). De stekker van de deur lijkt in orde. Er zijn nergens brand of smeltplekken te zien. Gezocht naar een zekering, maar zit nergens. Mijn neef heeft de printplaat bekeken, maar met zijn beperkte kennis van wasmachines, heeft hij daar geen bijzonderheden aan kunnen vinden.
  13. Er staan vele cijfers op de achterkant: E-nr WAA28261NL/29 FD9109 100209 IPX4 43 1090247924002092 Deur gaat wel open, maar cijfers zijn vervaagd. Gisteren, na schrijven mail, zag ik dat de deur los zat. Ik heb de torx schroeven weer cvast gedraaid. Helaas doet hij nog steeds niets. Was machine zit inderdaad nog vol met water, geen slangetje gezien, bij het losdraaien draaischijf filter, wel veel water!
  14. Ik heb een Bosch classixx 5 1400 wasmachine van 2011, plotseling doet hij niets meer. Er staat wel stroom op. Tijdens het wassen op 90 % is hij stil gaan staan. De was zit er nog in, maar niets brandt meer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...