Ga naar inhoud

Maykel-Leijsten

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Maykel-Leijsten

  1. Heb net geprobeerd die nieuwe borstel in de oude houder te solderen maar de behuizing pakt geen soldeer grrr dat werkt dus ook niet edit: Net toch gelukt om ze over te solderen machine draait weer echter vreemd dat ik het juiste onderdeel niet vinden kan
  2. XWA71452WEU 30872480095 [img]https://www.mlcomputers.nl/type.jpg[/img] Heb artikel MTR 00246090 besteld bij partsnl.nl Zie hier de borstels gekregen dat zijn de rode en de grijze die die erin zaten beide op foto volledig en met kapje er af [img]https://www.mlcomputers.nl/borstels.jpg[/img]
  3. Wat raar heb op type nummer besteld echter wat ik binnen krijg past niet is ook niet over te zetten in de oude houder. Heb exact artikel besteld uit u link zie ik echter aansluiting kabel is op origineel ietwat kleiner. Ook de borstel zelf past niet in de oude originele houder.
  4. Hoi, Ik heb een indesit wasmachine type. XWA71452 Gisteren na aanzetten nieuwe was beurt laat hij water af. Dan pakt hij water. Dan niets meer je hoort wat tikken links. Na verloop van tijd kan het wel zijn dat er water door het zeepbakje komt. Iemand een idee.
  5. Hoi, Ik heb een indesit wasmachine type. XWA71452 Gisteren na aanzetten nieuwe was beurt laat hij water af. Dan pakt hij water. Dan niets meer je hoort wat tikken links. Na verloop van tijd kan het wel zijn dat er water door het zeepbakje komt. Iemand een idee.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...