Ga naar inhoud

foppebon

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door foppebon

  1. Harry, bedankt voor je reactie. Ik heb het probleem voorlopig opgelost als volgt:Achter het bakje voor de wasverzachter zit een bakje om bleek in te kunnen indoen dit bakje is afgesloten voor machines die bestemd zijn voor de Nederlandse markt, dekseltje met een schroeven draaier verwijderd. Bakje zat vol met smurrie en kalk (van 22 jaar gebruik).Bakje volgegooid met schoonmaakazijn en het wasverzachter bakje ook en daarna alles schoongemaakt en voila de storing doet zich niet meer voor. groet Auke
  2. Ik heb een Miele wasmachine,een bovenlader type Novotronic W110. Deze machine "lekt" water tijdens het spoelen voor het centrifugeren. Niet bij de slangen, maar achter uit een soort overloop. Op de hoogte van de zeeppoeder- en wasverzachterbakjes is er aan de achterkant een ronde uitlaat met daarin een rubberstuk. Hieruit vloeit water tijdens het spoelen. De filters en zeefjes heb ik al schoon gemaakt. Wie kan helpen? Wat is de oorzaak?
  3. k heb een Miele wasmachine,een bovenlader type Novotronic W110. Deze machine "lekt" water tijdens het spoelen en voor het centrifugeren. Niet bij de slangen, maar achter uit een soort overloop. Op de hoogte van de zeeppoeder- en wasverzachterbakjes is er aan de achterkant een ronde uitlaat met daarin een rubberstuk. Hieruit vloeit water tijdens het spoelen. De filters en zeefjes heb ik al schoon gemaakt. Wie kan helpen? Wat is de oorzaak?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...