Ga naar inhoud

Fer-1

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Fer-1

  1. Bedankt voor je hulp. Heb net een nieuwe gekocht.
  2. printplaat erin gezet en nogmaals gereset. Toch nog maar geprobeerd 40 graden wasprogramma op het moment van spoelen gaat het fout E50. Het lampje van de deur springt tijdens het wasprogramma telkens op groen en zodra die water neemt weer op rood. Machine gereset alleen spoelenprogramma gedraaid. Bij het water nemen lampje deur rood. Stopt het water nemen gelijk op groen. Gebeurd tijdens spoelprogramma meerdere malen. Vlak voor het einde F57. Gereset maar nu bij elk wasprogrmma gelijk F57.
  3. Printplaat ziet er prima uit. Niet gesmolten of verkleurd, geen losse contacten of gesprongen onderdelen.
  4. Ja, gaat prima. Heb ook geprobeerd om met een zaklamp door de gaatjes van de trommel te kijken, maar de gaatjes zijn te klein om door heen te kijken. Met een lege trommel werkte de machine goed. Gevuld niet, maar de trommel was denk ik niet overbelast. Alleen beddegoed. Nogmaals gereset en met lege trommel 60 graden wasprogramma gedraaid. Geen problemen. Misschien toch te zwaar beladen? Klein beetje was op 40 graden gedraaid bij het centrifugeren gaat het fout. Nogmaals gereset en alleen gecentrifugeerd start wel op je hoort hem afpompen maar de trommel gaat niet draaien na een paar keer slaat hij terug naar het begin. Foutcode E50.
  5. Na het resetten 40 graden wasprogramma gedraaid met lege trommel. Deed het gewoon weer leek het. Machine gevuld 60 graden programma en toen ging het weer fout.Voorwas en spoelstop ingedrukt melding weer E50.
  6. hoi, dan krijg ik foutcode E50
  7. Hoi, Wasmachine een AEG Öko Lavamat L76910 pcn 91452430400 springt tijdens elk wasprogramma terug naar het begin. Deurlampje springt tijdens wasprogramma op groen, daarna weer op rood, dan springt hij terug naar het begin van het programma. Afpompen kan nog wel maar bij het centrifugeren komt hij niet op toeren. Krijg ook geen foutcode.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...