Ga naar inhoud

Hans-19

Lid
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Hans-19

  1. Beste Harry, Vandaag de chip in de printplaat gesoldeerd en nu net getest. Helaas valt de machine nu nog sneller uit. Hij gaat aan als je de aan/ uit knop lang indrukt. Maar valt uit als je de start knop indrukt. Heb je een nog idee waar ik naar kan kijken? Anders zal ik deze printplaat naar het adres dat je opgaf opsturen. Groet Hans
  2. Ik heb de nieuwe netspanning (met condensator) module er opgezet en was hoopvol. Helaas niet opgelost, de machine valt nog steeds uit. De tijden zijn er wisselend een paar keer na enkele minuten en later draaide de machine 30 minuten zonder problemen en ook het centrifuge programma (16 min) draaide helemaal tot de laatste minuut :-( , toen stopte hij er toch nog mee. Ik heb toen gelijk gemeten en er staat netspanning op, ook na de condensator en ook op de stekker met 4 draden hebben twee van de vier draden die naar de printplaat gaan spanning. Zie laatste foto. Neem aan dat de andere 2 draden terug de machine ingaan voor de motor etc. https://1drv.ms/u/s!AuCc5B0dTlPJgfw6HUQ8cNqlBnWTkQ?e=3HBm3J Hoe nu verder?
  3. Ik heb de vergrote foto toegevoegd. Zie zelf geen scheur. https://1drv.ms/u/s!AuCc5B0dTlPJgftFCQoAHjNERBFZBw Heb bij Parts.nl een nieuwe netsnoer met condensator besteld. Dan zal ik de machine daarmee testen.
  4. Gevonden, ik heb de printplaat eruit en zie geen losse contacten of probleem condensators. Ik heb de foto's geladen. Het netspannings filter is wel doorgebrand toen ik ging meten, kan dat de oorzaak geweest zijn. Hebben jullie die? https://1drv.ms/f/s!AuCc5B0dTlPJgfs2gb8SAfKlJeBQsQ
  5. Ik kan de electronica module onderin niet vinden. Zie de motor, verwarmings element maar niet de printplaat. Ik zal een foto sturen dan hoor ik wel waar het zit. https://1drv.ms/f/s!AuCc5B0dTlPJgfs2gb8SAfKlJeBQsQ
  6. Dank voor je reactie.ik probeerde het netspanningsfilter te meten met de multimeter en creëerde kortsluiting daarin. Misschien raakte ik per ongeluk beide stekkers aan. Ik had de stekker naar de rest de electronica eraf dus geen andere schade gemaakt. Ik zal dus eerst een nieuwe moeten kopen.
  7. Machine draait enkele minuten en valt dan helemaal uit. Als je dan de aan/ uit knopt een paar sec ingedrukt houdt gaat de machine weer aan en gaat het wasprogramma weer verder. Na dat ca. 5x gedaan te hebben was er pas 30 minuten gewassen. Machine gaat steeds weer uit. Lijkt wel gewoon te wassen met water, draaien en pompen. Bij de ca. 5x keer weer opnieuw aanzetten ging de machine niet meer verder in het bestaande programma maar wilde weer opnieuw het hele programma starten (2.30 uur). En viel daarna ook weer na enkele minuten uit. Programma nog steeds niet afgerond. Indesit - bovenlader - Achterop staat: 73771789000 S/n 210064099 Twmp3ecl1200 Ook geprobeerd om alleen leeg te pompen en die stopt ook na een paar minuten. Ik hoor graag van je. Het is de wasmachine van mijn moeder. (ik had in een andere forum onderwerp aangegeven dat het opgelost was vandaar dat ik maar een nieuw onderwerp open.)
  8. Helaas toch niet opgelost. Machine draait enkele minuten en valt dan helemaal uit. Als je dan de aan/ uit knopt een paar sec ingedrukt houdt gaat de machine weer aan en gaat het wasprogramma weer verder. Na dat ca. 5x gedaan te hebben was er pas 30 minuten gewassen. Machine gaat steeds weer uit. Lijkt wel gewoon te wassen met water, draaien en pompen. Bij de ca. 5x keer weer opnieuw aanzetten ging de machine niet meer verder in het bestaande programma maar wilde weer opnieuw het hele programma starten (2.30 uur). En viel daarna ook weer na enkele minuten uit. Programma nog steeds niet afgerond. Achterop staat: 73771789000 S/n 210064099 Twmp3ecl1200 Ook geprobeerd om alleen leeg te pompen en die stopt ook na een paar minuten. Ik hoor graag van je. Het is de wasmachine van mijn moeder.
  9. Achterop staat: 73771789000 S/n 210064099 Twmp3ecl1200
  10. Onze wasmachine doet helemaal niks, net of er geen stroom meer op staat. Stopcontact is gecheckt en goed. Stekker zit er ook in :-) Is er een reset mogelijkheid Het is een kleine Indesit 1WTES1251 gekocht in Juli 2014.
  11. Onze AEG Lavamat L76672FL had een gebroken veer van de trommel ophanging. Er zit nu weer een nieuwe aan en de trommel hangt weer. De kraan gaf onvoldoende water en daardoor sprong de wasmachine steeds in E10. Kraan gemaakt en die geeft weer voldoende water. Alleen liep de bak nu volledig vol bak en kwam er ERR. Een ander programma kiezen doet hij niet. Pas na het half leeg maken via de afvoerpomp aan de voorkant werkte Start/Pauze + Start uitstel wel en konden we de machine op Pomp/Centrigfugeren zetten. Machine weer leeg en opnieuw aan en uit gezet. Nu een kleine 20 min programma aan het proberen maar weer blijft de machine maar vullen zonder te gaan draaien en sprong in E10 terwijl de bak half vol staat. Machine uitgezet en op het programma Pomp/Centrifugeren gezet. Wat kan hier aan de hand zijn? Probleem opgelost. Na wat zoekwerk zie ik dat er een slang van de een sensor af is. Is er waarschijnlijk afgegaan toen de veer is gebroken en de bak zakte. Nu deze er weer opgezet en de wasmachine werkt weer normaal. Neem aan dat dit de sensor is die meet of er voldoende water in de bak zit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...