Ga naar inhoud

carolien-210

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door carolien-210

  1. dat wordt een ingewikkeld verhaal, we gaan waarschijnlijk toch maar voor een nieuwe machine dan. Maar ik neem niet meer zo'n dure, zogenaamd goede wasmachine. Deze is na 3 jaar ook stuk. Ik zat aan een samsung te denken, kan je daar nog advies over geven? In ieder geval dank voor je moeite.
  2. het stekkertje eruit gehaald, dan geen kliks meer, maar een paar piepjes en het symbooltje van vuldeur licht even op. Daarna weer goed aangesloten en doet weer hetzelfde als daarvoor, dus klikken. Heb je nog een optie?
  3. de deur sluit prima. er zijn 2 harde tikken. Ze klinken bij het slot, en daarna piepjes en knippert het vuldeur icoontje. We hebben de bovenplaat verwijderd om goed te kunnen luisteren. We dachten dat het het deurrelais was en hebben deze vervangen via de voorkant, rubber ring verwijderd en teruggeplaatst. Maar met nieuwe relais nog steeds hetzelfde op elk programma. Ben vooral benieuwd of het iets is wat makkelijk te vervangen is, de machine is pas 3 jaar oud en schijnt een van de betere machines te zijn.
  4. het type nummer is WMN 16 T 3471/11 fd 9612 Hij is 3 jaar oud
  5. Siemens wasmachine 500 iq start niet. na een willekeurig programma gekozen op start gedrukt. Machine geeft 2 x een harde klik en dan een piepsignaal. Het lampje van de vuldeur, een soort slotje, knippert. Maar de deur zit echt goed dicht, meerdere keren geprobeerd en een klap opgegeven. Ik heb de deurrelais vervangen, maar dat was het dus niet. Kinderslot ook niet Wat kan dit zijn? Alvast dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...