Ga naar inhoud

Tony-2

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Tony-2

  1. Neen, ik bedoel wel degelijk de condensator. De koolstofborstels heb ik anderhalve maand geleden vervangen en nu heb ik een tikje gegeven tegen de condensator.
  2. Te snel victorie gekraaid... :-( Bijna aan het einde van het programma,maar volgens mij zonder centrifugeren,geeft ie foutmelding F43... Machine gereset en geprobeerd te centrifugeren. Dit duurt normaal gezien 13 min,maar het display verspringt quasi onmiddellijk op 5 min en doet niets buiten wat afpompen. Even op de condensator kloppen brengt ook geen soelaas meer. Gewoon de condensator vervangen dan lijkt me. Toch?
  3. Sorry Harry,nu pas je bericht gezien. Probleem opgelost! Condensator zat wat vast. Paar tikjes tegen gegeven met de achterkant van een schroevendraaier en hij doet het weer. Nu eerste wasje insteken voor een volledige test.:)
  4. Ik heb hetzelfde probleem. Ik heb hem eens geopend en de motor begint heel traag een paar seconden te draaien,wat niet of nauwelijks merkbaar is aan de trommel,en stopt dan. De koolstofborstels heb ik een dikke maand geleden vervangen. Maar toen gaf ie een foutmelding dacht ik. Nu niet. Daarna werkte hij weer prima. Mijne is een WAS32360FG/16 FD 8807 200391 Alvast bedankt voor nuttige tips.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...