Ga naar inhoud

Chris-7

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Chris-7

  1. De koolborstels van Miele W 5460 verslijten erg ongelijk. Wat kan de oorzaak zijn. Hiernaast zijn de schokbrekers slecht, dus moeten vervangen worden bij een 12 jaar oude machine. Hoe denken jullie hierover om dit nog te doen. Kosten van laten doen zijn ± € 450,- incl. het vervangen van de motor. (die lijkt kapot te zijn., niet meer goed functioneren)
  2. De koolborstels van Miele W 5460 verslijten erg ongelijk. Wat kan de oorzaak zijn. Hiernaast zijn de schokbrekers slecht, dus moeten vervangen worden bij een 12 jaar oude machine. Hoe denken jullie hierover om dit nog te doen. Kosten van laten doen zijn ± € 450,- incl. het vervangen van de motor. (die lijkt kapot te zijn., niet meer goed functioneren)
  3. De koolborstels van Miele W 5460 verslijten erg ongelijk. Wat kan de oorzaak zijn. Hiernaast zijn de schokbrekers slecht, dus moeten vervangen worden bij een 12 jaar oude machine. Hoe denken jullie hierover om dit nog te doen. Kosten van laten doen zijn ± € 450,- incl. het vervangen van de motor. (die lijkt kapot te zijn., niet meer goed functioneren)
  4. Bovenstaande Miele is ongeveer 12 jaar oud. De pomp functie werkt goed. Bij het opstarten van [U]ieder[/U] programma start de pomp functie en daarna het innemen van water. Op het moment dat de trommel moet gaan draaien start deze niet en gaat de zoemer af. Dit is bij ieder programma zo, ook bij enkel centrifugeren. Wie heeft n oplossing of oorzaak?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...