Ga naar inhoud

Gerben-114

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Gerben-114's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Hallo wie kan mij helpen? Als ik de wasmachine aanzet pomp hij ongeveer 10 sec het water weg. Daarna springt de hij op 0 en geeft hij 3 piepjes. Slangetje naar pressure switch is open. Pomp werk goed. Heb de pomp en slangen helemaal schoon gemaakt. Wat vreemd is is dat de deur ook niet op slot gaat. Het slot is goed want deze heb ik hierom vervangen. Kan het zijn de pressure-switch defect is? En hoe kun je deze testen? Wie kan mij helpen?
  2. Hallo wie kan mij helpen? Als ik de wasmachine aanzet pomp hij ongeveer 10 sec het water weg. Daarna springt de hij op 0 en geeft hij 3 piepjes. Slangetje naar pressure switch is open. Pomp werk goed. Heb de pomp en slangen helemaal schoon gemaakt. Wat vreemd is is dat de deur ook niet op slot gaat. Het slot is goed want deze heb ik hierom vervangen. Kan het zijn de pressure-switch defect is? En hoe kun je deze testen? Wie kan mij helpen? BVD Gerben.
  3. Hallo Mijn AEG wasmachine Lavemat 64641 pomp bij het starten wel het water weg maar als het water weg is gepompt springt de klok op 0 en krijg ik 3 piepjes. De deur gaat niet op slot en er ligt geen water op de bodem. Het slangetje naar de pressure switch is gewoon open. Dacht zelf dat de deur contact defect was maar na vervangen nog steeds het zelfde. Het maakt niet uit welk programma ik wil draaien. Wie weet hier de oplossing voor? BVD Gerben
×
×
  • Nieuwe aanmaken...