Ga naar inhoud

bart-67

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door bart-67

  1. Het onderdeel geplaatst en de watertoevoer loopt weer perfect!!! Heel erg bedankt!!!!
  2. Nog een laatste vraag. Ik heb zowel de zacht plastic bevestigignsplaat (voor aan de achterkant wasmachine) als de hard plastic plaatje voor de 3 spoelen nog heel. Ik herken de plaatjes die je gestuurd heb nu. Maar bij 1 vd 2 laatste inlaatventiel opties staat de zinsnede '1xredu. 3x 11,5' van € 36,99. Dat begrijp ik niet . Op de spoelen bij mijn wasmachine staat 3x 12 l/min. Dus dan moet ik niet de inlaatventiel met 'redu 3x 11,5' nemen , begrijp ik, maar de versie zonder 1x redu, dus het inlaatventiel van € 44,95 . Is dat juist?
  3. Harry. Ik heb de wasmachine opengemaakt en het is een drievoudig haaks inlaatventiel en maar met een snoer aansluiting. Op het printplaatje staat T.N.R. 2902361. Op de stekkerdoosjes 3x 12 l/min 03-23 of 03-03. Met deze gegevens kan ik bij Europarts niets vinden. Deze hebben het over een inlaatventiel met het kenmerk 'dun' (weet niet of dat klopt) of icm een waterslot wat mijn machine niet heeft. Hoe weet ik welk inlaatventiel ik moet nemen?
  4. Ik heb een 20 jr oude miele novotronic W909. Zonder waterslot. Sinds enkele jaren brandt het waterdruk lampje. Slang was nog goed, filter schoon, kon niet iets ontdekken. Maar nu merk ik dat watertoevoer erg klein is geworden. En vorige week heeft de wasmachine gedraaid zonder water! Nu draait het weer en wast het weer goed, maar watertoevoer is gewoon te beperkt. Slang weer gecontroleerd, schoon, geen knik. PluisFilter schoongemaakt. Wat kan het zijn? Is dit een kapot inlaatventiel?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...