Ga naar inhoud

Heleen87

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Heleen87

  1. De deur van onze wasmachine wilde niet meer open. Op dit forum had ik al snel ontdekt waar dat door kwam. Het ‘nokje’ was afgebroken in de deurhendel. Dit heb ik kunnen repareren aan de hand van een hier geplaatst e link naar een filmpje op YouTube. Helaas geeft de machine nu 2 piepjes als ik het programma wil starten. Heeft iemand enig idee waar dit door kan komen? Voordat ik achter het probleem van de hendel was heb ik aan de rode strip rechtsonder achter de klep getrokken. Kan het daardoor komen? Ik hoor heel graag! Bij voorbaat hartelijk dank!
  2. De deur van onze wasmachine wilde niet meer open. Op dit forum had ik al snel ontdekt waar dat door kwam. Het ‘nokje’ was afgebroken in de deurhendel. Dit heb ik kunnen repareren aan de hand van een hier geplaatst e link naar een filmpje op YouTube. Helaas geeft de machine nu 2 piepjes als ik het programma wil starten. Heeft iemand enig idee waar dit door kan komen? Voordat ik achter het probleem van de hendel was heb ik aan de rode strip rechtsonder achter de klep getrokken. Kan het daardoor komen? Ik hoor heel graag! Bij voorbaat hartelijk dank!
  3. De deur van onze wasmachine wilde niet meer open. Op dit forum had ik al snel ontdekt waar dat door kwam. Het ‘nokje’ was afgebroken in de deurhendel. Dit heb ik kunnen repareren aan de hand van een hier geplaatst e link naar een filmpje op YouTube. Helaas geeft de machine nu 2 piepjes als ik het programma wil starten. Heeft iemand enig idee waar dit door kan komen? Voordat ik achter het probleem van de hendel was heb ik aan de rode strip rechtsonder achter de klep getrokken. Kan het daardoor komen? Ik hoor heel graag! Bij voorbaat hartelijk dank!
  4. De deur van onze wasmachine wilde niet meer open. Op dit forum had ik al snel ontdekt waar dat door kwam. Het ‘nokje’ was afgebroken in de deurhendel. Dit heb ik kunnen repareren aan de hand van een hier geplaatst e link naar een filmpje op YouTube. Helaas geeft de machine nu 2 piepjes als ik het programma wil starten. Heeft iemand enig idee waar dit door kan komen? Voordat ik achter het probleem van de hendel was heb ik aan de rode strip rechtsonder achter de klep getrokken. Kan het daardoor komen? Ik hoor heel graag! Bij voorbaat hartelijk dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...