Ga naar inhoud

A-de-Kroon

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door A-de-Kroon

  1. Beste Harry; hartelijk bedankt voor jouw reaktie! De reset heeft echter niet het gewenste resultaat gehad... Inmiddels is er een monteur bij geweest en na het afnemen van het bovenblad rook hij het al: de printplaat was doorgebrand! ( ik rook het pas met mn neus er boven op) Omdat we de 10 jaar oude machine intensief gebruiken hebben we ervoor gekozen de printplaat niet te repareren maar gaan we voor een nieuwe. Aan jouw uitleg en advies heeft het bepááld niet gelegen, ontzettend bedankt; je bent een Topper!
  2. Harry, bedankt voor de reactie! Ik denk eigenlijk ook dat de machine gewoon zou moeten werken maar de machine denkt van niet: er blijft een foutcode EF0 verschijnen, mét drie piepjes en een geel lampje bij de startknop. Wanneer ik dan de start/pauzeknop tegelijk met de tijdknop indruk verschijnt EF3 en het drievoudige. piepje blijft piepen...Ik hóór echter de afvoerpomp lopen, die is in orde. Wat kun je nog verzinnen?
  3. Hartelijk goedenavond! Ik heb uitvoerig gezocht op dit forum en ben inmiddels zover gekomen dat ik na de foutmelding EF3 de afvoerpomp heb vervangen ( na uitnemen en 220V erop bleef het pompje stil...)De nieuwe pomp draait braaf maar de foutmelding blijft...Ik kan geen lekkage vinden en de wasmachine is droog vanbinnen. De vlotter klikt en schakelt de pomp als ik hem handmatig bedien.(ook als de machine uit staat maar met stekker in stopcontact..?) Het betreft hier een AEG model L76850A, Prod.No.914525634 00, ser.nr. 92800343
×
×
  • Nieuwe aanmaken...