Ga naar inhoud

Tania64

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Tania64

  1. Beste, Uiteindelijk is een technieker van Siemens langs geweest en via zijn tablet een vrij ingewikkelde procedure gevolgd om zaken te resetten.1 iets bleek niet goed te staan (mogelijks veroorzaakt door het aankleden van de wasverzachter).Met 90 euro was ik er vanaf en machine draait als te voren.,Helaas heb ik niet kunnen noteren wat precies is gebeurd.Alvast veel dank voor de oprechte reacties!!!
  2. Dag Harry; dank voor je reactie maar de reset is niet gelukt. Misschien klopt det type niet effectief met de sticker op de machine en klopt de reset niet... Ik kocht de machine op 17/06/2011.Mvg Tania Sorry mocht je de voorgaande reacties toch hebben ontvangen....
  3. Mijn Siemens Wasmachine NR. WM16S893FG/01 FD 9102 200048(type WNM52) begon bij het starten van een nieuwe was (de laatste net ervppr was volledig normaal) een piepend geluid te maken en de code f67 verscheen. Na een grondige reiniging van het zeefje aan de kraan en de vulbak van poeders/ vloeibare wasmiddelen deed ze het nog steeds niet. Er zat wel veel vastgekoekte wasverzachter in het bakje. Na enige uren stilstand en opnieuw proberen , geen succes.... iemand raad?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...