Ga naar inhoud

Majorie-Luijten

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Majorie-Luijten

  1. Bedoel je de Electrolux code Bennie? Deze is: 132771510. (Welling code is HXG52A09.EL2) Ophalen in Twente is geen probleem.
  2. Bedankt voor je snelle reactie HarryO. Dat laatste is het geval er zijn afwijkende lamellen in kleur en vorm zichtbaar. Ik had al even gegoogled naar een nieuwe motor. Prijzen hiervoor liggen al gauw rond de 200€ en ik vraag mij af of de wasmachine dat nog waard is. Heb jij nog tips waar je vertrouwd 2e hands onderdelen kunt halen?
  3. Onze Zanussi wasmachine type zwg 5146 ap maakt een ratelend geluid, daarbij komt er een brandlucht (metaal) vrij tijdens het draaien van het programma. De wasmachine maakt het programma af en de was is schoon als deze eruit komt, maar toch lijkt me dit niet goed. We hebben de wasmachine al open gehad en de koolborstels en snaar gecontroleerd. De ratel lijkt te komen van een oneffenheid op het contactvlak tussen de koolborstel en de motor. De koolborstels zijn hierdoor ook iets oneffen afgesleten. Bij het vervangen van de koolborstels zal de oneffenheid in het draaiende deel van de motor weer zorgen voor oneffen koolborstels. Ik vraag me af of dit daarom zinvol is. Herkent iemand dit probleem en hebben jullie enig idee wat we hieraan kunnen doen/vervangen? Kan het 'kwaad' als we de wasmachine blijven gebruiken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...