Ga naar inhoud

mj.fuenzalida

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

mj.fuenzalida's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Zo te horen gebeurt dit vaker?? Ik dacht dat Miele heel stevig en degelijk was... Of is dit normaal na 13 jaar best intensief gebruik (de laatste jaren minder, de kids worden groter)? Overigens: de stukken metaal waren helemaal poreus geworden zodat ze eerder op steen leken dan op metaal, op een paar kleine plekjes na, waar je heel duidelijk ziet dat het metaal is.
  2. Uiteindelijk de machine open gekregen, de manchet moest ook los en met wat hulp is dat ook gelukt. Uiteindelijk bleek de trommel ontwricht, wat het schrapend geluid veroorzaakte. Een handige vriend heeft me geholpen om de trommel weer wat recht te krijgen, en we hebben een paar grote stukken metaal er uit gevist. Hij heeft nog een paar keer gedraaid, maar de trommel is nu helemaal los aan de achterkant, dus: einde oefening. Dat wordt een nieuwe machine. Bedankt nog voor de assistentie Harry!
  3. Uiteindelijk de machine open gekregen, de manchet moest ook los en met wat hulp is dat ook gelukt. Uiteindelijk bleek de trommel ontwricht, wat het schrapend geluid veroorzaakte. Een handige vriend heeft me geholpen om de trommel weer wat recht te krijgen, en we hebben een paar grote stukken metaal er uit gevist. Hij heeft nog een par keer gedraaid, maar de trommel is nu helemaal los, dus: einde oefening. Bedankt nog voor de assistentie Harry!
  4. Super, onze machine ziet exact hetzelfde uit, morgen uitproberen! Ik laat nog weten hoe het gegaan is. Hartstikke bedankt voor de snelle reactie!
  5. Beste Harry, bedankt voor je reactie, ik heb jouw bericht niet eerder gezien, ik had een mailtje verwacht vanuit de site maar heb geen ontvangen (ben nieuw hier :)). Deze machine heeft 1 schroef onder het manchet, ik heb deze, en de andere schroeven losgemaakt (1 bij de zeepbak, 2 aan de buitenkant van de deursluiting en 1 aan de onderkant van het voorpaneel), dan gaat het voorpaneel los aan de onderkant, maar de hele bovenkant, waar het bedieningspaneel aan vastzit, daar komt geen beweging in. Aan de bovenkant gekeken via de bovenkant: niets dat los te schroeven of wrikken valt. Heb je nog meer ideeën hoe wij er bij zouden kunnen komen? Alvast bedankt!
  6. Sinds een paar weken heeft mijn Miele wasmachine (W3521) een probleem met de trommel. Eerst maakte hij bij het centrifugeren een schrapend geluid onderin de trommel, alsook een tikkend geluid. Het klonk alsof er iets vanuit de was tussen de binnen- en de buitentrommel was gekomen. Sinds vorige week maakt hij alleen nog maar een zwaar schrapend geluid wanneer ik met de hand de trommel heen en weer beweeg (sindsdien durf ik ook geen was meer te draaien). Op internet is alleen te vinden hoe je een ander soort model Miele heel makkelijk openmaakt via de voorkant opgemaakt (https://youtu.be/xv1cDhg_QK4), maar deze machine krijg ik niet aan de voorkant open en als ik de bovenkant er af schroef ziet het er niet naar uit dat dit makkelijk via de zijkanten kan. We hebben Miele gebeld om te vragen hoe we bij de onderkant van de trommel kunnen komen, maar zij mogen geen sleuteladvies geven. Weet iemand hoe je dit model openkrijgt om tussen de trommels te komen en het vastzittend voorwerp er uit te halen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...