Ga naar inhoud

Corne-Belgie

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Corne-Belgie's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Wasmachine werkt weer. Het lag inderdaad aan het verwarmingselement. Was niet doorgebrand, maar zitten wel haarscheurtjes in zodat er een lek naar aarde is ontstaan. Was ook behoorlijk vies, vermoedelijk te warm geworden doordat ie z'n warmte niet kwijt kon. Uit voorzorg ook de koolborstels van de motor vervangen, al was er nog 2cm over van de 3,5cm van de nieuwe. Wasmachine is 14 jr oud en wordt 1 tot 2 keer per week gebruikt, meestal op 40 en soms op 60°. Bedankt voor de assistentie.
  2. Harry, bedankt voor je reactie. Kreeg vandaag op een verjaardag dezelfde tip mbt het verwarmingselement. Ga dit van de week ff testen. Kan er langs de achterkant niet bij, is maar een klein rond deksel bij de v snaar. Moet langs onderkant (of front moet helemaal eraf) ik laat hier wat weten, veel kosten wil er niet aan maken, is al 14 jr oud.
  3. betreft Siemens WM14E170NL/02 Pakt wel water, na pakweg 10 seconden vliegt de aardlek (30mA) eruit. Lijkt te gebeuren op het moment dat de motor (trommel) zou moeten gaan draaien (Trommel draait dus niet). Machine is helemaal droog aan de binnenkant (alleen het bovenste deksel eraf gehaald). Afpompen lukt nog wel. Iemand enig idee ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...