Ga naar inhoud

Louis-Tolsma

Lid
  • Aantal items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Louis-Tolsma

  1. Hallo Harry, goed nieuws: i heb voordat ik een machine draaide toch maar de doorverbinding van get waterslot gedaan en...........hij draait het hele programma 84 min nu helemaal af! Perfect: hartstikke bedankt voor je hulp!
  2. Harry, ik heb ventiel vervangen en ga dit weekend een machine draaien: hope for the best. Ik heb vooralsnog de aquastop niet verwijderd: als ik dat ga doen moet ik dan de ferrietkern die op 1 van de draden zit er af halen en gewoon de 2 blauwe draden doorverbinden?
  3. Harry, heb ventiel besteld: hoe weet jij trouwens dat mijn ventiel ook 110 V is?
  4. Harry, als ik op internet zoek vind ik het volgende:https://www.mijnonderdelenhuis.nl/waterventiel-miele-wasmachine-inlaatventiel-miele.html hier staat 3x220V bij vermeld en hij is veel goedkoper! (€19,-)!
  5. Harry, als ik nog even lastig mag zijn: kan ik het ventiel ook doormeten of door laten meten? Heb er een hekel aan iets te vervangen dat toch nog goed is. Hoe kan ik controleren of dit idd een 110 volt is (staat dat op de label?)? Ik zou het liefst eerst het waterslot doorverbinden om te kijken of dit al of niet de boosdoener is. Als ik het nieuwe ventiel dan toch bestel: weet je zeker dat deze link het goede ventiel is? Kan het op de site niet zien of het 110V of 220V is.
  6. Harry, lost dit mijn probleem op (stopt 27 min voor einde programma) of is dit alleen om de aquastop te kunnen overbruggen?
  7. Harry, ik zie heel mijn topic niet meer: is die verwijderd?
  8. Harry ik hoor niets meer van je: zijn er nog steeds problemen me de site?
  9. Harry, nog vergeten te melden: we hebben 1,5 wk geleden een machine op 95 gr. gedraaid: ook toen stoorde de machine: weet niet of je hier iets mee kunt. Ik heb op een of andere manier toch het idee dat het iets met het waterslot in de de (niet functionele meer) oude slang zit of dat dit er iets mee te maken heeft: wat denk je hiervan?
  10. Harry, heb de documentatie niet kunnen vinden. vwb het waterslot: ik laat het idd gewoon zitten: lijkt me het makkelijkst Ik wacht op verder bericht van jou: zover alvast bedankt voor het speurwerk.
  11. Harry, heb 2 machines gedraaid op 40 en 60 gr. in beide programma's (84 en 74 min) gaat de machine 27 min voor einde in storing"kun je hier wellicht iets mee?
  12. Hallo Harry. de beste wensen voor 2021! Waar kan ik dit probleem t.a.v. watertemperatuur oplossen/vinden? Ik vind het wel raar dat hij dan een melding geeft t.a.v. water toe- of afvoer" snap jij wellicht dat wel? Hoe zit het trouwens met dat waterslot in mijn toevoer: kan ik de 2 draden gewoon doorverbinden en zo de slang weghalen? Zoal eerder gemeld, hij krijgt nu water met een nieuwe slang: wellicht dat dit relais toch een probleem geeft/vormt...........
  13. OK zal achter het front kijken, merci en alvast de beste wensen!
  14. Harry, sorry voor de verwarring maar ik kan echt niets vinden: kun je je antwoord alsnog een keer plaatsen of anders mailen naar mierdenlouis@hotmail.com? Dank en prettige feestdagen en een goed nieuwjaar! Trouwens, de storing treedt op na ca 45 min van een programma van 74 minuten: ik weet niet welk programmadeel hij dan wil draaien maar ik kan na de storing wel handmatig centrifugeren inzetten..........
  15. Harry, de machine heeft idd geen bodemplaat: slechts een strip onder het filter links onder. Ik heb gedaan wat je zei maar e.e.a. heeft niets uitgehaald. Weet jij trouwens of ik de draden van het oude waterslot gewoon door kan verbinden opdat ik deze slang daar weg kan laten/halen? Tot nog toe durfde ik dat niet te doen omdat ik niet weet of er al of niet iets tussen zou moeten zitten (weerstandje of zo). Snap jij trouwens waarom de machine bij 40 gr in storing valt maar bij 60 gr niet? Storing lijkt m.i. niet op en lekkage te berusten.
  16. Harrie, ik hoor niets meer van je ........weet je me nog verder te helpen?
  17. Harry, de machine heeft idd geen bodemplaat: slechts een strip onder het filter links onder. Ik heb gedaan wat je zei maar e.e.a. heeft niets uitgehaald. Weet jij trouwens of ik de draden van het oude waterslot gewoon door kan verbinden opdat ik deze slang daar weg kan laten/halen? Tot nog toe durfde ik dat niet te doen omdat ik niet weet of er al of niet iets tussen zou moeten zitten (weerstandje of zo). Snap jij trouwens waarom de machine bij 40 gr in storing valt maar bij 60 gr niet? Storing lijkt m.i. niet op en lekkage te berusten.
  18. Harry, vwb de foto: "ergens op het internet zetten": ik zou niet weten hoe of wat/waar: kun je mij een mail adres van jou geven dan doe ik dat alsnog. Het is idd een machine met aquastop alleen die is kapot (was een eerder soortgelijk probleem vwb het lampje) en hangt er nu los aan te bengelen want ik heb een nieuwe slang zonder stop eraan gezet. Machine heeft geen bodemplaat voor zover ik weet maar ik zal dit nog nakijken. Ik zal van het weekend de machine een keer kantelen zoals je beschrijft en dan weer verder proberen. Alvast bedankt.
  19. Harry, nog even ter info: laatst heeft mijn vrouw met mijn hulp nog wel een keer het zeepbakje eruit gehaald om schoon te maken maar ik denk dat dit er niets mee te maken heeft: of wel?
  20. Harry, als je wilt kan ik je wel een foto van de machine sturen (als dat helpt) maar.......vlgns mij gaat dat niet via deze chat? Ik zie wel een img plaatje staan maar dan geeft ie alleen het volgende: [img][/img]
  21. Neen Harry, er is maar een (rood) lampje en er staat "kontrole" aangegeven met een waterkraan en waterbak eronder: vlgns mij is dit water toe- afvoer: right? Overigens, sorry voor de ietwat late reactie maar ik zit niet zo vaak op internet. Alvast dank voor je reactie en hopelijk ook verdere hulp.
  22. Filter e.d. schoongemaakt: pomp is ook werkzaam (zit niet vast).
  23. Deze (zie boven) wasmachine doet bij 40 gr niet centrifugeren: bij 60 gr wel. Hij breekt het programma af na ca 60 min en het water toe-afvoer lichtje knippert. Pomp zit niet vast. Ik kan de machine wel handmatig laten centrifugeren. Iemand een idee waar dit in kan zitten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...