Ga naar inhoud

Jason51

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Jason51's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Sorry voor mijn verlate reactie. Hij werkt top!! Nogmaals bedankt! 5 sterren!
  2. Nu branden er 3 van de 5 lampjes. Het bovenste, middelste en onderste lampje branden. Volgens de instructie zou de motor defect zijn. Betekent dit dat de koolstofborstels moet worden vervangen?
  3. Top, bedankt voor je duidelijke uitleg. Ik ga het doen.
  4. Hallo Harry Bedankt voor je reactie! Het gaat om de volgende type: Maxx 6 - WAE27160/24 Vanaf het begin: - Toen we de machine aanzette, brandden toen alle 5 centrifuge toerentallampjes. - Ik heb de machine opengemaakt - Stekkertjes in de machine losgemaakt - Stekkertjes weer vastgemaakt en wasmachine afgesloten - Daarna een reset gedaan. In eerste instantie werkte de reset niet. Er begon zelfs een extra lampje te branden, namelijk het lampje van de wasverloop "Wassen". - Daarna weer een reset gedaan. Dat werkte. De machine was in z'n "normale" toestand. Maar draaide niet. - 10 miunuten later startte ik weer de machine en de machine begon met water te pompen. Hij draaide niet. - Een uur later startte ik hem weer en hij deed het volledig. Hij draaide en pompte en waste de kleding. - Daarna begon weer alle 5 centrifuge toerentallampjes te branden. - Weer gereset en de machine staat in z'n "normale" toestand. - Hij wast. Dan blijft hij hangen bij "spoelen". - Na een tijdje vult hij het water bij en blijft hij wederom hangen bij "spoelen" Alvast hartelijk dank! Grt
  5. Beste, Ik kan nergens wat over de reset F21, E21, F43 en E43 vinden. De reset heb ik inmiddels kunnen vinden ergens anders. De wasmachine gaat wel aan, maar draait niet. Hij geeft verder geen storingen aan. Moet ik nu de borstels vervangen? Update 1: Hij draait weer. Waar het aan ligt, weet ik niet. Update 2: Helaas. Alle ledjes van de centrifuge branden en doet niks meer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...