Ga naar inhoud

Willie-Stolp-van-Ooijen

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Willie-Stolp-van-Ooijen

  1. Kunnen jullie vertellen hoe oud mijn Miele wasautomaat is. Het is een Miele soft Care system meteor V 5735 serienummer N 10 68955134 type HW 07-2 model nummer V5735 WPS
  2. Kunnen jullie mij vertellen hoe oud mijn wasmachine is een Miele meteor soft café system V 5730 type HW07-2 modelnaam V5730 WPS serienr nr 10 68955134
  3. Hallo Harry Ik heb inmiddels de monteur gebeld het waren inderdaad de slangen van het wasmiddel bakje die verstopt zatten Dit had ik nooit zelf kunnen doen. Dus het euvel is nu verholpen maar ja de automaat is 15 jaar dus toch nog lang gedaan voor dit gebeurde. Dank je wel voor het meedenken.
  4. Vandaag weer gewassen een trommel met soda leeg op 95 graden geen lekkage. Tweede was een beetje water onder wasautomaat in de lekbak. Derde was water in de lekbak onder automaat druppels naar beneden aan de voorkant onder wasmiddelbakje De wasmiddelbak en de ruimte zelf al 2 keer schoon gemaakt inmiddels. Ik had foto's gemaakt maar krijg ze niet hier geplaatst typenummer is HWO7-2 Mod VST35WPS Meteor Als het water in de lekbak ligt is het gewoon schoon helder water.
  5. Ik denk dat ik het al heb op gelost ik heb de slang van de waterafvoer naar boven getrokken en niet meer zo diep in de pijp gedaan en bij de laatste was lag er geen water meer in de bak. Maar ik zal morgen nog een was draaien en kijken of het inderdaad droog blijft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...