Ga naar inhoud

Romana33

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Romana33's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Heb ook hulp nodig. Krijg 2x rood 1x groen. De deur wou niet open, een ander programma geprobeerd... Maar dan maakt mijn machine een zacht brom geluid.. inmiddels staat er al een andere zanussi klaar, maar Wil Graag mijn was eruit? of nog liever dat de wachmachine het Natuurlijk weer gaat doen..
  2. Heb ook hulp nodig. Krijg 2x rood 1x groen. De deur wou niet open, een ander programma geprobeerd... Maar dan maakt mijn machine een zacht brom geluid.. inmiddels staat er al een andere zanussi klaar, maar Wil Graag mijn was eruit? of nog liever dat de wachmachine het Natuurlijk weer gaat doen..
  3. Heb ook hulp nodig. Krijg 2x rood 1x groen. De deur wou niet open, een ander programma geprobeerd... Maar dan maakt mijn machine een zacht brom geluid.. inmiddels staat er al een andere zanussi klaar, maar Wil Graag mijn was eruit? of nog liever dat de wachmachine het Natuurlijk weer gaat doen..
  4. Zou iemand mij ook kunnen helpen? Mijn wasmachine maakt een heel zacht brom geluid wanneer je een programma wilt starten. Dit na aanleiding van mijn deur die niet meer open wou. Ik krijg hem ook niet open met temp en cent. En op deze manier krijg ik de code 2x rood 1x groen. Inmiddels staat er al een andere zanussi klaar maar ik wil graag mijn was eruit?
  5. Zou iemand mij ook kunnen helpen? Mijn wasmachine maakt een heel zacht brom geluid wanneer je een programma wilt starten. Dit na aanleiding van mijn deur die niet meer open wou. Ik krijg hem ook niet open met temp en cent. En op deze manier krijg ik de code 2x rood 1x groen. Inmiddels staat er al een andere zanussi klaar maar ik wil graag mijn was eruit?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...