Ga naar inhoud

Marcin-1

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Marcin-1

  1. Vandaag lege wasmachine op 90 graden gedraaid met een beetje schoonmaakazijn: programma wordt dan gewoon afgemaakt en display staat op 0 zoals het hoort. De machine geeft ook zoals van ouds piepjes. Geen idee waarom het nu wel werkt (?).
  2. Dag Sven, is het probleem destijds opgelost en zo ja hoe? Ik heb idem issue namelijk met mijn Bosch wasmachine. Bedankt!
  3. Ok, dan klopt dat iig wel want dat is idd ongeveer de tijd binnen welke het water warm aanvoelt. Zou de display 0:01 ook mss laten zien doordat er iets op het printplaatje kortsluit o.i.d.?
  4. Dag Harry. Water stroomt netjes in de zeepbakjes. Was draait beide kanten op. Nog steeds eindigt het programma met 0:01 in het display. Moet het water al direct warm worden overigens of is dat pas later in het programma
  5. Wellicht van belang: het probleem is opeens begonnen, van de een op de andere dag. Dus niet geleidelijk.
  6. Hoi, Ik heb al veel berichten gelezen over een soortgelijke fout maar ik kan de oplossing voor mijn geval niet vinden. De wasmachine blijft random (dus de ene wasbeurt wel de andere niet) hangen op 0:01. Dit is aan het eind van elk programma, dus de was is dan wel netjes gecentrifugeerd etc. Eigenlijk is het ontbreken van het eindsignaal (3 piepjes) hier het meest vervelend. Wat ik tot nu toe heb vast kunnen stellen/uitvoeren: -water wordt wel gewoon warm tijdens de wasbeurten -was op 90 graden gedraaid met een vaatwastablet -reset uitgevoerd Wat ik nog niet geprobeerd heb is een ander wasmiddel te gebruiken (poedervorm). Ik gebruik zoals denk ik de meeste mensen wasbuiltjes. Heeft iemand enig idee waar dit aan zou kunnen liggen? alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...