Ga naar inhoud

Guus-3

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Guus-3

  1. Link naar foto van gelaste kuip met productnummer van betreffende wasmachine https://youtu.be/vQg4vvfrlpg
  2. Het lukt mij helaas niet om een afbeelding toe te voegen van kuipgroep en S/N wasmachine.
  3. ...of deze is af fabriek geleverd met gelaste kuip en voor service doeleinden moet/kan alles 'los' vervangen worden, dus dat er geen kuipgroep leverbaar is. Dus bij bv. defecte lagers moet dan de gelaste kuip worden vervangen door 2 losse kuiphelften, RVS trommel, 2 lagers en verwarmingselementveer. Ps. ik had de losse onderdelen inderdaad ook al op de AEG website zien staan maar kon geen kuipgroep vinden.
  4. Hallo HarryO, Het nummer va de defecte AEG Lavamat is 914525623(00). Is hiervoor ook een kuipgroep verkrijgbaar? mvg Guus
  5. Hallo Tim, Bedankt voor je bericht. We hebben de Bosch nu enkele dagen in gebruik en we zijn er zeeer tevreden over. In tegenstelling tot de AEG Lavamat 'Silent' is deze Bosch ECHT stil. Verder heb ik nog ontdekt dat er complete gesloten/gelaste kuipsystemen worden verkocht(incl trommel en lagers). Men spreekt dan blijkbaar over een 'kuipgroep'. Deze zijn over het algemeen een flink stuk goedkoper. Voor onze AEG heb ik echter niet de juiste kuipgroep kunnen vinden. Hoe dan ook, ik hoop dat de Bosch jullie ook goed gaat bevallen!
  6. Bedankt voor uw reactie. Ik heb de nieuwe wasmachine(Bosch WAY32541NL) zojuist ontvangen en meteen gecontroleerd of de kuiphelften geschroefd zijn. Gelukkig is deze geschroefd! Bij mijn vorige AEG Lavamat van 7 jaar oud is de verwarmingselementveer stuk waardoor deze de trommel raakt en uiteindelijk ook stuk is gegaan. Helaas kan ik de veer (4,50 euro) niet vervangen waardoor de machine in een klap is afgeschreven. Ook de lagers van deze machine kunnen niet vervangen worden door de gelaste kuip. Volgens een adviseur bij Bosch zijn tegenwoordig alle kuipen gesloten van bijna alle merken. Blijkbaar weet hij dus niet precies waarover het gaat of wat ik bedoel.
  7. Hallo, Klopt het dat de wasmachines van tegenwoordig (bijna) allemaal een gesloten kuip systeem hebben? Welke machines hebben nog twee geschoefde kuiphelften? mvg Guus
×
×
  • Nieuwe aanmaken...