Ga naar inhoud

Frido-Binsbergen

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Frido-Binsbergen

  1. Alles doorgeblazen geen blokkades, het gekke blijft dat ie zondag wel water innam maar niet afvoerde en nu andersom. We wassen nu door er water bij te gooien en dan word de was wel schoon maar niet goed droog. Centrifugeren doet ie wel, ook met los programma, maar niet de volle snelheid, zou 1600 toeren moeten maken. Ik krijg het vermoeden dat de computer van slag is, en hij niet meer weet hoe hij het programma moet doen, ook als ie klaar is blijft de deur geblokkeerd als ik de stekker eruit haal kan ik hem openen na 5 minuten....anders niet. Normaal gesproken kan ik bijna alles maken wat stuk is maar ik denk dat het tijd word voor een monteur...gaat mijn trots en mijn geld.
  2. Bedankt voor de reactie Harry, we hebben nu ontdekt dat als we 2 emmers water in het zeepreservoir gieten, de watertoevoer ineens wel werkt. Knettergek, maar het zou inderdaad wel eens met het waterniveau te maken kunnen hebben, ik zal morgen even kijken, goeie tip.:+1: Word vervolgd....
  3. Wasmachine Indesit PWE 81672 W pompte gisteren niet meer af, ik heb de pomp schoongemaakt en allerlei spullen en vuil eruitgehaald, de pomp liep weer vrij en ik heb hem weer gemonteerd. De pomp slaat aan bij starten machine, nu echter neemt de machine geen water meer in, de wateraanvoer is in orde. Centrifugeren en water afvoeren werkt wel. Er lekt geen water uit er zit geen mchanische waterstop op de kraan ook niet in de machine Wat kan hier aan de hand zijn en hoe los ik het op ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...