Ga naar inhoud

OBAK

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door OBAK

  1. Werkt weer als een zonnetje nadat ik gevonden had hoe je de F43 melding moest resetten. Dat moet met de "
  2. Werkt weer als een zonnetje nadat ik gevonden had hoe je de F43 melding moest resetten. Dat moet met de "
  3. Oops…. heb het gevonden! De lipjes die ik juist naar binnen had gedrukt.. Weer naar buiten gedrukt (was even klussen), maar nu zijn ze er uit!!! Heel blij.. Ze zijn nog maar een centimeter lang.. Dus volgens mij zwaar aan vervanging toe :-) Thanks!
  4. Hallo HarryO, Zeer veel dank voor je vriendelijke reactie. Ik krijg ze er echter met trekken aan het veertje niet uit. Er zit een soort klikje in de plastic geleider die het niet mogelijk maakt hem er uit te trekken (ben dus bang hem dan kapot te trekken). Richting motor loopt het soepel, maar er uit niet, wordt ergens door tegengehouden. Ik dacht, wellicht moet ik deze naar binnen drukken? Maar dat hielp niet. Ik wil niets forceren uiteraard. Enig idee wat het beste te doen? Hard trekken? Vast veel dank!
  5. Beste, Ik heb een Bosch wasmachine, model WAS32791NL/20. Ik moet vrijwel zeker de koolborstels vervangen. Ik heb de motor er al uit (type EAN nr. 8713411106026). Maar ik begrijp niet helemaal goed hoe ik de koolborstels er uit moet krijgen. Moet ik de hele kap van de motor er afhalen om bij de schroeven te kunnen, of kan ik ze er op de een of andere manier uittrekken? In het laatste geval zie ik niet helemaal hoe dat zou moeten zonder iets kapot te maken. Moet ik bijvoorbeeld iets indrukken of juist uitrekken om de koolborstel er uit te krijgen? De veer heb ik wel los (schuifje), maar ik neem aan dat ik niet aan de veer moet gaan trekken.... Hoop dat iemand mij helpen kan. Vast veel dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...