Ga naar inhoud

sander-75

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

sander-75's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Hallo Harry, Geen idee. Hij heeft de filters gecontroleerd, de waterslang even vervangen om te checken of het waterslot niet kapot was. Dat was niet het geval. De koolborstels waren ook nog goed. De Trommel draait niet meer. Hij pompt wel af al ik hem op afpompen zet. Op basis van bovenstaande heeft hij geconcludeerd dat de printplaat kapot is. Heb jij nog wat tips waarop ik kan controleren of dat echt zo is? Je noemt losse contacten. De display doet het wel en hij pompt ook af. Lijkt mij dat de computer het dan toch doet?
  2. Hallo Harry, Ik heb een monteur gehad en die verteld mij dat de electronica unit kapot is. De machine is net 4 jaar oud dus ik ga nog wel proberen wat bij de fabrikant voor elkaar te krijgen. Enig idee waar ik dat onderdeel los kan kopen en is het makkelijk te installeren?
  3. Hallo Harry, Ik heb alles gedaan behalve de nivoregelaar. Die kende ik nog niet. Ga ik morgen proberen. Bedankt alvast en ik laat het nog even weten.
  4. Hallo Harry, Ik heb alles gedaan behalve de nivoregelaar. Die kende ik nog niet. Ga ik morgen proberen. Bedankt alvast en ik laat het nog even weten.
  5. Hallo, Mijn bosch gaf eerst een foutcode f 17 aan. Ik de slag gecontroleerd en het aquastop schakelaartje onder in de bodem. Lijkt allemaal in orde. Nu geen code meer maar het programma start niet op. Hij telt wel de tijd af maar begint niet te draaien. Ook loopt er geen water door het bakje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...