Ga naar inhoud

WimB-1

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door WimB-1

  1. Hoe dan ook, de wasmachine hebben we afgeschreven, vervanging van de kuip vind ik te veel geld. Hopelijk doen we wat langer met de volgende.
  2. Beste HarryO, Dank, dat ga ik vanavond proberen. Ik kon inderdaad in de technische tekening de afzonderlijke lagers niet ontdekken. Het zou dus beteken dat, als het probleem in de lagers zit, dit slechts met de plaatsing van een nieuwe kuip opgelost kan worden... Ik vraag me af of dat nog lonend is.
  3. Dank voor uw reactie! Er is niets te zien, als ik met een lamp door de gaatjes schijn. Ik heb wel ontdekt dat er speling zit tussen trommel en kuip: de trommel kan ik een klein stukje naar achteren heen en weer bewegen. De trommel draait wel centraal, in het midden.
  4. Dag, Onze Bosch wasmachine Avantixx 7 (snr. WAQ28460NL/06 FD 9108 000367) maakt extreem veel geluid bij het draaien, nog het best te omschrijven als gerommel. Prut onderin bij de pomp kan het niet zijn, pas schoon gemaakt. Ook als ik de trommel met de hand draai, maakt die het rommelende geluid. Bij centrifugeren is het lawaai oorverdovend. Bovenblad verwijderd: de veren zijn heel, als ik tegen de trommel duw, voel ik geen bodem. Wat zou het kunnen zijn, lagers? Dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...