Ga naar inhoud

ggul

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door ggul

  1. Ik heb in het slangetje geblazen en het lijkt nu te werken. Ik heb een paar wasjes gedraaid en geen geluid meer. Bedankt voor je advies. Het heeft mij enorm geholpen. TOP
  2. Het betreft bosch wfo2452nl/07. De kuip hangt in 2 veren. Deze Zitten nog vast Heb de kuip naar beneden gedrukt en ik voel geen bodem. De kuip hangt in midden en ik kan deze alle kanten op bewegen. Machine leeg laten lopen en filter van de pomp geopend. Niet veel viezigheid gezien. Heb zelfs in filtertje geblazen. Heb je enig idee en heb ik alles nu beantwoord. Alvast bedankt voor de tijd.
  3. Ik moet het met een torque schroevendraaier doen en die had ik op het moment niet bij de hand. Ik kijk vanavond even en zal dan ook al je vragen beantwoorden :)
  4. Ik kan hem naar mijn gevoel ronddraaien. Het draaien maakt een geluid zoals een fietsband die langs iets gaat. Is dat normaal? Daarnaast is het geluid tijdens de centrifuge een enorm gebonk. Het lijkt dan net of wasmachine uit zijn voegen gaat barsten. Het gebeurt ook niet altijd.
  5. Onze bosch wasmachine (7 jaar oude) maakt heel veel geluid tijdens het centrifugeren. Heeft iemand enig idee of hier wat aan te doen is. Moet ik een reparateur laten komen of maar gewoon een nieuwe kopen. Ik hoor graag van jullie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...