Ga naar inhoud

mschipper2

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

mschipper2's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Ik heb er verder nog geen kosten aan gehad; nooit eerder problemen ook! Ik ga informeren! Nogmaals hartelijk dank voor de hulp!
  2. Dan zou het inderdaad uitbesteden worden, want ik kan hem niet kantelen omdat hij vastzit met een trek aansluiting en dus geen speling heb met het apparaat (die ga ik zelf niet loshalen)..maar ik vraag me af of de machine dat nog wel waard is en wat de eventuele kosten zijn voor uitbesteden....hij is ruim 8,5 jaar oud....en als dat het toch niet blijkt te zijn....ben ik dat geld ook kwijt...vind het lastig. Hoop dat u me daar nog in kunt adviseren en wat u zelf zou doen in mijn situatie? Monteur inschakelen of toch een nieuwe? Hartelijk dank in ieder geval voor de adviezen en hulp!
  3. Dat achterpaneel had ik er al af, maar dan is er maar een relatief 'kleine' opening. Ik zie de motor wel en een stukje van de band (zo kon ik die testen), maar hoe ik dan dat deel eruit moet halen wat nodig is? Ik zie van alles vastzitten...en niet veel ruimte om te sleutelen
  4. Dank je wel Harry! Maar kan ik dit zelf vervangen? Ik zie mezelf nou niet echt een motor loshalen etc....wat ik zeg: ik ben best een handige vrouw, maar geen handyman en helaas ook niemand in de buurt die er verstand van heeft ;-). En kan ik dan zonder de motor te hoeven loshalen zien of het de koolborstels zijn? De band van de motor werkt iig nog goed; die heb ik kunnen testen.... Of heeft het nut om een monteur hiervoor te laten komen? Of dan toch maar beter een nieuwe... nogmaals dank!
  5. Beste Harry, Het water wegpompen deed hij nog wel; er bleef dus geen water staan. Ik begrijp dat ik de gehele achterkant eruit moet halen? Is dit iets wat ik zelf kan doen? Ben op zich best handig, maar niet dat ik de hele boel verpruts...en die koolborstels; kan ik die bij bv een mediamarkt halen of moet dat bij een speciale winkel? Sorry, heb er geen verstand van...bedankt!
  6. Mijn was droogcombinatie Indesit WIDXXL 146 start niet meer. Gisteren kon hij nog wel spoelen, maar zodra hij moest centrifugeren stopte het en bleef het staan (wel water weggepompt) en bleven ook de knopppen branden (teken van wassen en centrifugeren). Nu doet hij niets...hij maakt aanstalten om te starten en het bijbehorende knopje brand (je hoort het klikje), maar er gebeurd niets. Aan en uit gezet; ook de schakelaar waar de 'stekker'inzit, maar helpt niets. De machine is 8,5 jaar oud. Is het de moeite waard om te maken; weet iemand wat dit kan zijn? Bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...