Ga naar inhoud

Jolijn-2

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Jolijn-2's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. @Harry Geweldig! Trots op mezelf dat ik het gefixt heb! Inderdaad stekkertjes waren doorgebrand en versmolten met elkaar. Onderdelen besteld, deur-relais en draad met stekkers,...vervangen en hij doet t weer! Vraag blijft alleen: “Hoe heeft dat kunnen gebeuren?”
  2. @Harry O Probleem: Zie mijn vorige bericht. Nu heb ik het bovenblad eraf gehaald en het deurrelais bekeken en los geschroefd,..ik zie niet echt iets, behalve een minimale verkleuring op het relais,.. Nu heb ik een site gevonden waar ik dat relais kan kopen,..maar is daarmee het probleem van E40 opgelost? En kan ik dat zelf vervangen,..is het een kwestie van losschroeven en stekkertje eruit en nieuwe erin en weer vastschroeven? Of kan de code E40 ook nog iets anders betekenen?
  3. Hoi Harry O Ik heb een Lavamat aeg type 74658 Ik heb de start/pauze knop tegelijkertijd kort ingedrukt met extra kort en kreeg de melding E41,..die kan ik niet terug vinden in de handleiding v internet. Kun jij me helpen? Eerst gaf die aan E40, hetgeen betekent dat de deur niet goed sluit,..die heb ik een paar keer goed aangedrukt, maar probleem blijft zich voordoen,..totdat ik dus de beide knoppen even kort ingedrukt hield en er een andere code tevoorschijn kwam?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...