Ga naar inhoud

Richard-28

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Richard-28

  1. Mijn wasmachine heeft nog steeds een storing, nu weigerd volgens mij de (nieuwe)pomp af en toe de machine stopt dan en reageert nergens meer op, als ik nu boven in de machine het slangetje van de ronde schakelaar afhaal, ik denk dat het een soort drukschakelaar is, dan doen de programma\\\'s het weer alleen de pomp werkt niet als ik dan het centrifugeer programma kies gaat de pomp niet aan maar begint de motor wel te centrifugeren.Als ik dan een kwartier wacht kan zijn dat hij het weer doet. De fout code is nu Start/pauze en einde knipperen 1 maal samen en dan 1 maal einde.
  2. Alles nagekeken, weerstand was goed, tijdens het met de hand draaien kon ik een spanning meten en de magneet is niet gebroken. Ik heb de tacho schoon gemaakt zat een klein beetje stof op van de koolborstels en terug geplaatst. Na enkele wasbeurten zonder problemen is de machine nu weer gestopt tijdens het programma, er zit nog water in de trommel en de deur kan niet open. Het einde lampje knippert nu telkens met korte tussenposen 5x !
  3. Ik heb nog steeds hetzelfde probleem, wasmachine stopt tijdens een programma. De fout code is ook nog dezelfde, dat houd dan in dat mijn tacho spoel stuk zal zijn. Waar zit de tacho spoel en is deze eenvoudig te vervangen? Ik heb nu de koolborstels en de pomp vervangen, wat kost een tacho spoel ongeveer? Het is een goedkopre wasmachine en ik wil er niet meer al te veel geld aan uitgeven.
  4. Ik heb vandaag de koolborstels vervangen ze hadden nog een lengte van 7mm. Ga er vanuit dat de storing nu is opgelost.
  5. HarryO bedankt voor jou reactie ik ga er morgen naar kijken. Mvg Richard
  6. De lampjes einde en start/pauze knipperen 2x samen en daarna knippert het einde lampje 3x
  7. Marynen CMF Dukaat wasmachine maakt soms het programma niet af, dit gebeurd in verschillende wasprogramma\'s er blijft dan water in de machine staan en het einde lampje gaat dan knipperen. Volgens mij gebeurd het in de laatste fase van het spoelprogramma want de kleding is wel schoon en al uitgespoeld. Ik heb de pomp al vervangen omdat deze behoorlijk veel lawaai maakte en uitgesleten was maar na ongeveer 10 wasbeurten viel de wasmachine weer af en toe in storing. Standen spoelen,pompen en centrifugeren werken prima.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...