Ga naar inhoud

Ferdi-1

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Ferdi-1

  1. Hop en gelukt. Bij de plaatselijke elektronica zaak een paar condensatoren gehaald en op de printplaat gesoldeerd en heb weer kunnen wassen. Voor minder dan 2 euro kunnen fixen! Bedankt Harry!
  2. Bedoel u de uitleg zoals op pagina 11? Geplaatst door: HarryO Geplaatst op: 22-10-2014 09:37 Alle 3 vervangen. (C17, C17 en C20) Liefst door een versie met een hogere spanning. Of zelf doen of een elektronica reparatie dienst in de buurt vragen. Onderdelen kosten max 10 euro.
  3. Hallo Harry, super dat je de tijd neemt om op zoveel vragen te reageren. Ook ik heb een probleem met de WIAL143. Een tijd lang knipperden er diverse lampjes en die gingen na verloop van tijd (minuut oid) weer uit en kon ik gewoon wassen. Nu blijven de lampjes echter knipperen en kan ik er niks mee. De lampjes die heel snel knipperen zijn de 4 horizontale boven de functieknoppen, het rode lampje naast de aan en uit knop en het gele lampje naast de centrifuge. De andere drie knipperen niet mee. Als het om een relatief eenvoudig te verhelpen mankement gaat dan wil ik dit graag proberen zelf te repareren. Ik zie graag uw feedback tegemoet. MVG Ferdi
×
×
  • Nieuwe aanmaken...