Ga naar inhoud

John-18

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

John-18's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Harry, De koolborstels zijn ok. Verder alles wat er maar op dit forum staat doorgemeten. De machine pomp wel het water af maar centrifugeert niet. Nog andere ideeën. Zo ja, aan wat voor kosten moet ik gaan denken.
  2. Harry, De koolborstels zijn ok. Verder alles wat er maar op dit forum staat doorgemeten. De machine pomp wel het water af maar centrifugeert niet. Nog andere ideeën. Zo ja, aan wat voor kosten moet ik gaan denken.
  3. Harry, De koolborstels zijn ok. Verder alles wat er maar op dit forum staat doorgemeten. De machine pomp wel het water af maar centrifugeert niet. Nog andere ideeën. Zo ja, aan wat voor kosten moet ik gaan denken.
  4. Hallo allen, In het bezit van een Indesit WIAL 143. Al enige tijd gaan bij het aanzetten van de machine alle lampjes snel knipperen. Nu komt er sinds vandaag de volgende situatie bij. Een niet gecentrifugeerde was en de volgende combinatie lampjes. Het controle lampje Aan/deur geblokkeerd knippert snel tegelijkertijd met het lampje tbv extra spoelen (het middelste lampje horizontaal). Is er iemand die mij meer info kan geven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...