Ga naar inhoud

Barbara-1

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Barbara-1

  1. Het gaat hier trouwens om een Zanussi ZWG 6165 en ik ben er inmiddels achter dat de code E52 is, ik kreeg 5x rood en 2x een groen lampje. Bleek dat je bij dit type niet de toetsen Start/Pauze en Extra Kort tegelijk moest indrukken maar Start/Pauze en Extra Spoelen. Maar wat houdt code E52 in?
  2. Als ik een lang programma van bijv. 2 uur draai, dan stopt hij bij de resterende tijd van 41 minuten, hij geeft een zacht klikje en vervolgens lijkt hij een poging te doen om te centrifugeren maar stopt na een zwakke poging na ongeveer 4 seconden al. Dan springt de resterende tijd ineens weer terug naar de begintijd van 2 uur en doet de wasmachine niks meer. Hij blijft dan uiteraard ook op slot aangezien er nog water in staat. Een korte programma van bijv. 20 minuten is geen probleem, dus gewoon water geven, centrifugeren, afpompen etc., het hele programma wordt dus goed gedraaid. Het filter had ik al schoon gemaakt, maar dat heeft niks uitgehaald. Heeft iemand een idee?
  3. Als ik een lang programma van bijv. 2 uur draai, dan stopt hij bij de resterende tijd van 41 minuten, hij geeft een zacht klikje en vervolgens lijkt hij een poging te doen om te centrifugeren maar stopt na een zwakke poging na ongeveer 4 seconden al. Dan springt de resterende tijd ineens weer terug naar de begintijd van 2 uur en doet de wasmachine niks meer. Hij blijft dan uiteraard ook op slot aangezien er nog water in staat. Een korte programma van bijv. 20 minuten is geen probleem, dus gewoon water geven, centrifugeren, afpompen etc., het hele programma wordt dus goed gedraaid. Het filter had ik al schoon gemaakt, maar dat heeft niks uitgehaald. Heeft iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...