Ga naar inhoud

M-de-Jong

Lid
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

M-de-Jong's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Ik heb het via dropbox geprobeerd en dan krijg ik dit; https://www.dropbox.com/sh/6c3cf6osog1k7mj/AADa13XIn8gHoS0WRGJiYThea?dl=0 welke dus niet werkt. verder weet ik het niet meer. bedankt voor de hulp maar ik stop er maar mee, ik kom er niet mee verder!
  2. https://www.dropbox.com/sh/6c3cf6osog1k7mj/AADa13XIn8gHoS0WRGJiYThea?dl=0
  3. Ik heb een foto gemaakt maar ik kan deze niet als bijlage toevoegen. hoe kan ik hem voor je zichtbaar maken?
  4. Hij draait nu. welke module bedoel je? waar zit die? aan de onderzijde van het Lagerhuis zit een sensor(denk ik) maar deze zit maar met 1 draad aangesloten terwijl ik er 2 zou verwachten.
  5. Beste HarryO, koolborstels in orde, lagers in orde. eea schoongemaakt en de machine heeft een week prima gewerkt zonder bovenplaat. bovenplaat terug, machine op zijn plaats, droger er bovenop en de 1e was weer hetzelfde probleem. hij neemt volgens mij tijdens wassen onvoldoende water. foutmelding E52. zou het toch de vacuumniveau meter kunnen zijn?
  6. beste HarryO, weer bedankt voor je reactie. het snaarwiel zit vast en heeft geen speling. trommel draait soepel zonder geluid. als ik het snaarwiel eraf haal kan ik dan bij de lager? en eventueel zelf vervangen? voor de koolborstels moet ik de motor eruit halen niet, van de voorzijde kan ik er niet bij?
  7. ik heb de motor en omgeving bekeken en ziet er goed uit, niets los of zo. Er zit aan de onderzijde van de trommelas een sensor (?) waar omheen zeer veel ijzerslijpsel. ik zie niet waar dit vandaan komt en ook niet of en hoe ik die sensor kan verwijderen om te kijken. zou dit het probleem kunnen veroorzaken? en zo ja; hoe kan ik dit verhelpen?
  8. beste HarryO, bedankt voor de info. de foutcode is E52 en volgens eerdere topics moet ik het bij de motor zoeken? maar wat kan de waterniveaumeting er dan mee te maken Hebben? als ik toch ga slopen kan ik die dan het beste meteen vervangen?
  9. Vergat ik nog te vragen; de achterwand van de machine loopt tot halverwege de beide zijkanten. kan ik deze zo weghalen om bij de motor te kunnen of is dit onderdeel van de basis van de machine?
  10. Ik heb ook een probleem met de Zanussi ZWG5141. de machine stopt in zijn programma, meestal in het wassen deel. hij springt echter niet in storing maar doet niets meer terwijl de klok doorloopt. ik kan ook geen foutcode uitlezen (tegelijk start en extra spoelen drukken?). ik heb het slangetje naar de waterniveaumeter voorheen doorgeblazen waarna hij weer tijdelijk werkte. Misschien belangrijk om te melden; er zit nog een storing in. op 1400 toeren flapt de aardlek eruit dus gebruikte ik hem op 900 toeren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...