Ga naar inhoud

Bold007

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Bold007's prestaties

  1. Mijn man heeft de koolborstels nagekeken. Deze waren okee. Hij heeft de motor eruit gehaald. Boven op de motor zitten 2 rode draden. 1 daarvan zat niet helemaal vast. Hij heeft deze opnieuw vastgezet en we hebben toen de wasmachine laten draaien. Tot op heden doet hij het nog gewoon. Denk dat het aan deze draad heeft gelegen. In ieder geval bedankt voor uw reactie. Ik heb er toch wel wat aan gehad.Met name het uitlezen van de storing. Ik hoop dat mijn storing nu verholpen is. Bedankt!!!!
  2. Hij is op dat moment met de hoofdwas bezig. Volgens mij moet hij gaan spoelen, maar dat weet ik niet zeker. Ik heb de start/pauze knop en de extra spoelen knop ingeduwd. Ik krijg dan de foutcode 5x rood knipperen en daarna 2x groen knipperen. Hoop dat u hier iets aan heeft.
  3. Ik doe was in de machine en zet hem aan. Het programma maakt niks uit. Hij start gewoon. Als ik later ga kijken of hij klaar is, staat de trommel stil, er staat nog water in de trommel en de lampjes van hoofdwas en spoelen/ centrifugeren branden en het lampje van start/pauze knippert. Ik komer niet achter wat deze storing betekend en wat ik eraan kan doen. Kan iemand mij helpen met dit probleem!!!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...