Ga naar inhoud

Robin-pas

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Robin-pas

  1. Beste harry Ga inderdaad morgen deze gok nemen. Is vandaag al iemand bij geweest die er iets meer verstand van heeft als ik. De sluiting zag er inderdaad nog helemaal goed uit. Morgen ff vervangen en hopen dat hij het weer doet voor een paar jaartjes. Bedankt voor jou info. Groetjes Robin
  2. Heel vreemd heb gekeken naar de stekkertjes. Eventueel losse kabeltjes maar niks geks te zien.
  3. HaryyO, Ik vraag de foutcode op met de deur gesloten. Alleen hij blijft dezelfde code opgeven. maar gek dat het iets met de deur is terwijl hij halverwege een programma stopt. Of moet ik de code opvragen. Net nadat hij vast is gelopen.
  4. HarryO, Is er toevallig een lijst met wat de lampjes aanduiden voor foutcode. Ik zoek hem op internet maar kan hem niet vinden. Mijn wasmachine knipperde 4 x rood en 1 keer groen. Dit deed hij maar 1 keer. Als ik nu de foutcode opvraag geeft hij het niet meer. Maar gaan 2 keer alle lampjes knipperen.
  5. HarryO, Is er toevallig een lijst met wat de lampjes aanduiden voor foutcode. Ik zoek hem op internet maar kan hem niet vinden. Mijn wasmachine knipperde 4 x rood en 1 keer groen. Dit deed hij maar 1 keer. Als ik nu de foutcode opvraag geeft hij het niet meer. Maar gaan 2 keer alle lampjes knipperen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...