Ga naar inhoud

Eduard-1

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Eduard-1

  1. Het is een ontkalker met zout en hars, ik denk inderdaad dat ie met ontkalken toch een dipje geeft.
  2. Zou kunnen dat er een dip in de druk komt, ik heb er een waterontharder tussen en deze zou een kleine dip kunnen veroorzaken. Komt niet vaak voor maar zou kunnen. Na je laatste reactie ga ik er maar vanuit dat het toch een dipje veroorzaakt. Mocht het met grote regelmaat voorkomen ga ik preventief vervangen. Bedankt
  3. De wasmachine draait gewoon het programma, bij spoelen gaat ie ergens in storing, alleen niet elke keer. De was komt er niet extreem nat uit, de volgende wassen geeft ie geen probleem. Aan de was voel je geen zeep of extra glad. Als ik gelijk op spoelen programma zet zonder was heb ik geen overdadigheid aan zeep, doet zonder probleem een spoel programma. Om er gelijk water bij te gieten heb ik niet geprobeerd omdat ik niet weet wanneer hij in storing gaat.
  4. Beste Harry, Na een paar maanden probleemloos te hebben gewassen, is er weer dezelfde foutcode krijgt geen water.Ik heb zoals je advies van de vorige keer al bekeken, helaas zit er dit geen vuil in. Heb je nog meer ideeën ? MVG Eduard
  5. Ik heb je advies opgevolgd, er zat inderdaad een klein stukje vuil in. Wasmachine draaid weer en geeft nog geen storing aan. tot zover thnx !!!
  6. Ik heb een probleem met de machine, hij houdt bij spoelen/centrifugeren op, start stop gaat knipperen. Hij doet dit niet met regelmaat. Als ik de foutcode uitlees dan knippert rood groen 1 x en blijft dit herhalen. Is dit een juiste code of doe ik fout ? wat houdt de code in ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...