Ga naar inhoud

Marjan

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Marjan

  1. Extra info: 

    - Bij het (schuin) vervoeren is er wat water aan de kant van het display naar buiten gelopen. Kan de printplaat waterschade hebben opgelopen?

    - Na het aansluiten heeft de machine even een korte spoelkeuken gedaan en werkte alles naar behoren. Daarna per ongeluk weer een programma gestart, wat echter niet de bedoeling was. Machine toen uit gezet. Bij volgende keer aanzetten deed het display het niet meer. De klimjes die we nu horen zodra de stekker erin zit, is dit misschien dat de machine probeert het programma weer verder op te starten?

  2. Voor mijn dochter een 2de hands wasmachine gekocht voor in het studentenhuis, een Bosch WAT28640NL/13 (thuis zeer tevreden en goede ervaringen met Bosch wasmachines). Na vervoerd en aangesloten te hebben even kort proef gedraaid en dat ging vlekkeloos. De volgende dag wilde ze de machine weer  aanzetten, maar gaf deze geen display meer. Waar kan dit aan liggen?

    Stopcontact al gecheckt. Je hoort ook kort wat tikken/klikken bij het aanzetten, dus stroom an sich is het niet. 

    Het lastige is dat de machine dus niet bij mij thuis staat, maar ik er speciaal naar toe moet om te gaan onderzoeken. Heeft iemand idee wat ik het beste als eerste kan checken/doen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...