Ga naar inhoud

mikemike

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mikemike

  1. Ik heb de sticker gevonden! Type: P6848646 Prod.No. 914791358 | 01 Ser.No. 744 00035
  2. Hey, ik had nog gekeken maar ik kan nergens een andere sticker vinden waar deze cijfers op zouden staan. Wellicht dat deze ooit is verwijderd..
  3. Hey! Mijn excuses ik was op vakantie en heb niet op mijn emails gelet. Ik heb zojuist even gekeken en enige wat ik zo kan vinden is een kaartje met het nummer 914791358. Heeft u hier iets aan? nogmaals sorry voor het late antwoord!
  4. Goedemiddag, ik heb een zanussi zwg3143 welke sinds paar dagen terug niet meer werkt. Als ik de machine aanzet begint het even te zoemen en daarna vult het met water. Vervolgens wil die meteen erg hard draaien waardoor die meteen blokkeert en het wasprogramma stopt. Als ik voor het programma afpompen of centrifugeren kies begint het met afpompen zonder te draaien, en begint vervolgens weer met het vullen van water, snel willen draaien en stoppen van het programma. Als ik de foutcode uitlees piept hij 5 keer waarbij eerst 2x start/pauze en einde gaat branden, en vervolgens 3 keer einde. Weet iemand wat er aan de hand is en of dit probleem te verhelpen is? Alvast erg bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...