Ga naar inhoud

Bouwvrouwe

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bouwvrouwe

  1. Printplaat lastig te verkrijgen, losse onderdelen solderen op printplaten valt buiten mijn ervaring, dus helaas, na alle uren werk uiteindelijk maar een vervangende machine besteld.
  2. Dank, elektra doormeten ben ik niet ervaren mee, het pompje heb ik - waarschijnlijk dus onnodig- vervangen. ik hoopte dat het type machine in de koptekst voldoende info zou geven. Een afbeelding van het typeplaatje heb ik nu nog even bijgevoegd. Ik ga op basis van je tips eerst nog een keer alles heftig doorspoelen en schoonmaken. Als dat niet werkt neem ik aan dat het die triac is, dan wordt het afwegen of de droger het waard is om die hele printplaat te vervangen, als die verkrijgbaar zijn. Of is die triac separaat te vervangen, zit dat ding gesoldeerd op de plaat?
  3. Droger geeft steeds melding van volle opvangbak. We hebben de machine op de afvoer staan. Alles schoon gemaakt, maar zonder resultaat. Vlotter zit niet vast, dus ik ging er van uit dat het pompje stuk was. Deze vervangen, maar helaas, ook met de nieuwe nog steeds zelfde probleem; het water wordt niet weggepompt uit de bak waar de pomp en de vlotter zitten. Nu zit er aan de vlotter zo’n schakelaartje. Die signaleert de pomp toch dat hij moet aanslaan, of niet? Hoe kan ik testen op die de boosdoener is of dat het in de kabels zit of iets?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...