Ga naar inhoud

Louis

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Louis's prestaties

Junior

Junior (2/8)

  • Helpende hand
  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Lampje, Dat zal ik doen. Graag zou ik een goed advies krijgen over Solar powerbanks. Onderstaande de link. Als je naar het artikel gaat staat staat bij Noodpakket bij het 3 blokje een lijk naar de Powerbanks. Volgens mij zijn dit allemaal powerbanks die je via via op moet laden terwijl dat nou niet beschikbaar is. https://id.nl/zekerheid-en-gemak/verzekeringen-en-geld/verzekeringen/wat-moet-je-in-huis-hebben-om-voorbereid-te-zijn-op-een-ramp?utm_source=kieskeurig&utm_medium=email&utm_campaign=2024_kieskeurig_nieuwsbrief-Ebike&utm_content=2024-05-24&profilesource=Copernica&profileid=51795 Groet.
  2. Lampje, ik snap je verhaal, maar ik geef aan wat er in het artikel staat, dat er geen geen gas, water, licht en internet meer is. Wat ik bedoel is natuurlijk dat ik dan verwacht dat ze solar powerbanks aanbieden en geen powerbanks waar je een stopcontact voor nodig hebt. Dat is wat ik vreemd vind. 🙂
  3. In het artikel "Wat moet je in huis hebben om voorbereid te zijn op een ramp?" Staan linken en veel informatie. Wat ik alleen vreemd vind is dat er aangegeven wordt dat er bij overstroming geen gas, water, licht en internet meer is. Bij het noodpakket zou je ook een powerbank moeten hebben om je smartphone op te laden. Klik je op de link dan krijg je allerlei powerbanks te zien, alleen jammer dat je die via een stopcontact op moet laden. Volgens mij staat er maar 1 solar powerbank tussen terwijl dat de powerbank is die je volgens mij juist nodig hebt. Kunnen jullie ook een advies over solar powerbanks geven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...