Ga naar inhoud

SNR

Lid
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten die geplaatst zijn door SNR

  1. Het probleem met de droger is dat hij vaak na een paar minuten stil valt en de display geeft aan dat het programma klaar is soms doet hij het wat langer maar als er een aantal handdoeken in zitten dan moet ik hem soms wel 8 keer opnieuw aanzetten terwijl als er gewoon kleding in zit dan hoef ik hem soms maar 1 of 2 keer opnieuw aan te zetten.
    Ik heb tot nu toe de LNK vervangen maar daar zat het probleem niet in volgens jou en je gaf de tip om de ribben schoon te maken of te vervangen dus ik heb hem eerst schoongemaakt maar dat werkte niet dus heb ik de ribben vervangen maar dat werkt ook niet heb de ribben niet door gemeten omdat ik geen meter daar voor heb.

    Groetjes Sander
  2. Goedemiddag,

    Mijn Electrolux EDH3786GDW warmtepompdroger stopt er na een aantal minuten mee en staat dan op einde programma na een aantal keer het programma weer op te starten lukt het vaak om de was droog te krijgen maar het is natuurlijk niet ideaal om steeds je droger in de gaten te houden.
    Ik heb de LNK ic-tje vervangen en diverse slechte solderingen opnieuw gesoldeerd en daarna alles weer in elkaar gezet de droger deed het daarna 1 keer weer goed en nu is het weer hetzelfde als voorheen.
    Wat kan het nog meer zijn?

    Alvast bedankt voor de moeite.

    Groetjes Sander
×
×
  • Nieuwe aanmaken...