Ga naar inhoud

GRJ

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door GRJ

  1. De 2 onderdelen waren samen €3,30. De verzendkosten van €3,94 en de donatie €2. Dus alles bij elkaar €9,24 :-) Koopje dus voor een werkende droger die hopelijk weer vele jaren mee gaat. Dochter blij ('t is haar wasdroger) en ik ben weer de held van de week! Thanks mate!
  2. Beste Lampje, meteen maar beginnen met het goede nieuws: De wasdroger doet het weer! Na het posten van m'n bericht wachtte ik eigenlijk op een e-mailtje dat er een nieuw bericht voor me was. Toen dat na een paar weken niet het geval was heb ik maar weer eens ingelogd en zag toen dat er al vrijwel meteen een reactie was geplaatst. Maar goed, het was wel precies het antwoord waar ik naar op zoek was, dus meteen de spullen besteld. Vanmorgen kwam het met de post en vanmiddag heb ik de TNY266GN en de weerstand vervangen door een echte 22 ohm weerstand. Ging eigenlijk best goed met m'n SMD rework station en de soldeerbout voor de weerstand. Zie foto van het resultaat hieronder. Zojuist de printplaat teruggeplaatst, aangesloten, boel weer vast en dicht geschroefd. Aangezet en we waren eigenlijk allemaal verrast dat ie het weer als vanouds deed! ? Thanks mate!
  3. Hallo allemaal, Het schijnt vaker voor te komen bij wasdrogers: opeens doen ze niks meer. Meestal ga ik dan even Googlen en Youtuben en dan kom ik soortgelijke verhalen en filmpjes over hetzelfde onderwerp tegen. En eigenlijk is het zonde om een nog goeie wasdroger zomaar af te schrijven omdat één component op een printplaat het heeft begeven. Toch? Enig visueel speurwerk leverde mij in ieder geval een kapotte SMD weerstand op waarvan ik niet meer kan achterhalen welke waarde deze heeft. Het gaat om een Bosch WTE84103NL/30 type WDT2 wasdroger. Bijgevoegd de foto van de defecte weerstand. Wie kan me helpen met de waarde hiervan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...