Ga naar inhoud

JanJan55

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door JanJan55

  1. Hoi, Ik heb Microsoft outlook 2010 op mijn PC geïnstalleerd. Probleem: als ik bij een net opgestelde e-mail op 'verzenden' klik, dan verzendt hij het bericht niet. Pas als je op 'Alle mappen verzenden/ontvangen' klikt, wordt e-mail verzonden. Bedoeling is dat outlook mijn e-mail DIRECT verzendt. Het enige wat ik ingesteld krijg, dat is dat e-mail na 1 minuut verzonden wordt. Ik heb nogal wat gegoogled, maar kan de oplossing helaas niet vinden. Wie weet raad ?
  2. Heb inmiddels een nieuwe desktop in huis.. :-)
  3. Maar ingeval van een ingebouwde opslagcapaciteit van 1 tot 2 Tb zou je er als back up er een externe harde schijf naast kunnen hebben, toch ?
  4. Een losse externe schijf van bijv. 2 Tb voor foto-opslag is een optie, maar wat kost die? Stel 70 euro, dan zou het kunnen zijn dat die prijs vergelijkbaar is met de meerprijs van de desktop waarin die meerdere capaciteit is ingebouwd... Kortom, oriëntatie op een PC met 512 Gb (SSD) met een losse externe harde schijf van 2 Tb (voor voornamelijk opslag van foto's) kan zinvol zijn, mits de twee aanschafprijzen daarvan niet die van een PC met in totaliteit evenzoveel opslagcapaciteit overstijgen, want anders kun je (vanwege de overdrachtsnelheid?) beter voor laatstgenoemde optie kiezen ? Overigens, bij specificaties van desktops zie ik zelden expliciet aangegeven dat er een tweede harde schijf bij geplaatst kan worden, hetgeen wel van belang is voor mij, omdat ik de data van de oude schijf (mits dat niet de 'huidige boosdoener' en dus misschien niet eens meer uitleesbaar is...) wil overzetten. Maar ik begrijp van jou dat daar evt. een adapter voor te koop is ?
  5. Ik ben een 'digi nitwit' (zoals dat wellicht ook beetje uit mijn openingspost blijkt), dus ik zou dat allemaal moeten laten doen. De kosten daarvan zijn niet te voorspellen, dus ga dan al beetje denken aan aanschaf van een nieuwe PC. Deze HP Pavilion kostte me bijna 10 jaar geleden 600 euro, dus qua afschrijving wel redelijk oké, denk ik. Heb er afgelopen 10 jaar geen kosten aan gehad. Oua nieuwe PC ben ik niet veeleisend, maar vanwege m'n vele fotobestanden zou ik wel 1 Tb aan opslagcapaciteit willen hebben. Wellicht kom ik dan met 600 euro wederom een heel eind (?)..
  6. Hallo, Na starten PC gaat sinds gisteren het blauwe lampje (netstroom?) branden, maar oranje lampje gaat na enkele seconden uit. Voor zover ik weet blijft dat oranje lampje normaliter (langer) branden. Wat daarbij komt: de monitor geeft alleen nog aan "geen signaal" "energiespaarmodus". De PC is inmiddels 9 jaar oud (HP Pavilion). Monitor is aangesloten via DVI kabel. Heb in plaats van DVI een HDMI-kabel geprobeerd, maar helaas, zelfde melding "geen signaal" "energiespaarmodus". Na montage van een andere videokaart blijft het oranje lampje weer wél branden, maar de melding "geen signaal" "energiespaarmodus" is gebleven... Ook nog andere monitor geprobeerd, maar wederom zelfde melding (maar dan in het Engels....). Heb voornoemde HDMI-kabel ook nog toegepast tussen mijn monitor en een laptop, en jawel, toen wél beeld. Kortom, ik ga vermoeden dat het een 'aansturingsprobleem' is vanuit de PC (software of hardware, maar ws. niet de videokaart). Heb eind december Windows 10 geïnstalleerd (online). Zou het daar mee te maken kunnen hebben (update-probleem of zo)? Of misschien moederbord ? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Dank alvast.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...