Ga naar inhoud

Gekopieerde tekst wil niet uit klembord


Aanbevolen berichten

Ik werk al een tijdje met Windows maar loop nu tegen, een waarschijnlijk eenvoudig, probleem aan waar ik geen oplossing voor weet. Als ik een tekst kopieer met CTL-C dan wordt deze volgens mij opgeslagen in het klembord, ik kan de tekst dan met CTL-V kopieeren. Als ik daarna evenwel opnieuw hetzelfde doe maar dan met een nieuwe tekst en deze daarna weer kopieer staat de eerste tekst er nog steeds in. Mijn vraag is waar wordt deze tekst opgeslagen en hoe kan ik dit probleem oplossen.
Link naar reactie
Op een of andere manier wordt er geen nieuwe tekst in het klembord geschreven. Ik denk dat het overigens gewoon in het geheugen staat, niet ergens op een plek op je schijf. Om het klembord beter te benutten kan het handig zijn om een programma te gebruiken welke de mogelijkheden uitbreiden. Er zijn een aantal freeware programma's welke uitstekend werken: [url=http://www.joejoesoft.com/ac.php]ArsClip[/url] (mijn favoriet) [url=http://www.nakka.com/soft/clcl/index_eng.html]CLCL[/url] [url=http://bluemars.org/clipx/]ClipX[/url]
Link naar reactie
Hallo CyGho, Wat de reden is van het probleem weet ik nog niet maar ik heb twee van de programmatjes gedownload en ben nu bezig met ArsClip, het is even wennen maar als je er achter bent dan zal het goed werken. ClipX kan ik overigens nergens meer downloaden maar ik kan met de andere twee programmas ook uit de voeten. Bedankt voor je hulp.
Link naar reactie
Hallo peter444, Mooi dat je er iets mee kunt. Zowel ArsClip als CLCL zijn zeer handige tooltjes. Ik kopiëer en plak altijd erg veel en mijn voorkeur gaat uit naar ArsClip. De permante items en het nabootsen van keystrokes zijn super. CLCL kan ook zulke trucs maar met ArsClip gaat het voor mij net even beter.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...