Ga naar inhoud

XP Keygenerator


Aanbevolen berichten

[i:4b7360897c]Bericht verwijderd Het is niet toegestaan om te verwijzen naar illegale software, keygenerators of lijsten met serienummers. Normaal gesproken zou deze thread zijn verwijderd. In dit geval doe ik dat niet omdat er zinnige bijdragen in zijn gedaan.[/i:4b7360897c] [b:4b7360897c]Johan:[/b:4b7360897c] Ok, heb je gelijk in. Niet alles wissen hoor, de discussie is wel leuk. [ Dit Bericht is bewerkt door: Remco de Graaf op 2002-03-17 19:53 ] [ Dit Bericht is bewerkt door: Johan Stokking op 2002-03-17 20:56 ] [ Dit Bericht is bewerkt door: Johan Stokking op 2002-03-17 21:53 ]
Link naar reactie
  • Reacties 149
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    150

Beste reacties in dit topic

Wanneer je zelf sleutels gaat zitten maken zorg je er voor dat eerlijke kopers niet meer kunnen registreren. Daarom ben ik tegen het gebruik van dat programma. Als je zo graag windows XP illegaal wilt gebruiken neem dan de versie zonder activering. Dan bezorg je ook niemand anders problemen. Hooguit MS.
Link naar reactie
Ja, dat is zo. Daarom zeg ik ook gebruik op eigen risico. Je mag er best tegen zijn, gebruik het ook niet teveel! Ik vind het een prachtige oplossing, niet alleen voor eigen gebruik, maar ook omdat Microsoft nu eindelijk is zélf in de knoop zit. Ze hebben Apple en IBM en nog vele andere bedrijven laten stikken, en nou hebben ze zelf een probleem. Dit is de schuld en het probleem van Microsoft, en zij moeten het maar oplossen.
Link naar reactie
Je bezorgt MS inderdaad een probleem door Windows illegaal te gebruiken, maar ook zoals gezegd eerlijke kopers. En die mogen niet de dupe worden. Ik ben absoluut niet pro-MS. Ik doe niks liever dan ze een hak zetten, maar dat kun je beter doen door XP aan de kant te schuiven en eens naar andere OS'en te gaan kijken. Wat denk je dat het voor MS betekent als iedereen op b.v Linux overstapt?
Link naar reactie
[quote:ab73a84e3b] Op 16-03-2002 20:35, schreef Johan Stokking: En overigens, je hoeft alleen maar te activeren, registreren is overbodig. [/quote:ab73a84e3b] Je was me net voor :grin: Dat activeren is juist het probleem!!! Door een ProductID illegaal te gebruiken kan de eerlijke koper ervan hem niet meer gebruiken.
Link naar reactie
[quote:e2cd2d5093] Op 16-03-2002 21:44, schreef Johan Stokking: Kijk, je moet het gewoon zelf weten. Ik heb gewoon op een rare manier iets tegen Microsoft, en dit is hún probleem, niet het probleem van de eerlijke kopers (als die er al zijn) en al helemaal nie van mij. [/quote:e2cd2d5093] Fout, als je dit programma verspreidt, bezorg je eerlijke kopers grote problemen. Die moeten nl. bewijzen dat ze de software eerlijk hebben gekocht. Dus wie heb je ermee? Juist, de kopers, niet Microsoft.
Link naar reactie
Leuke discussie! Eigenlijk ben ik het wel met je eens, maar Microsoft kan aangeklaagd worden omdat de gebruikers niet kunnen registeren, omdat we dit programma gebruiken. Toch vind ik dat Microsoft hier verantwoordelijk voor is, de gebruiker van het programma niet. De eerlijke koper heeft inderdaad een groot probleem, maar Microsoft heeft daar toch de meeste last van. En de kans dat een eerlijke koper niet kan registreren is erg klein.
Link naar reactie
MS kan aangeklaagd worden door eerlijke gebruikers omdat jullie een programma gebruiken? Da's wel heel erg de boel omdraaien. Geen enkel systeem is 100% gegarandeerd kraakvrij. MS is niet echt een expert op het gebied van beveiliging, dus het viel niet te verwachten dat de produktactivering nooit gekraakt zou worden. Dat het echter zo gaat, stuit me tegen de borst, omdat je de verkeerde mensen ermee treft. Ik weet zo al twee gevallen van kopers die iets aan MS uit te leggen hadden, lees de artikelen er maar eens op na. Welk OS gebruik je trouwens? Als je iets anders dan Linux, Unix of BeOS gebruikt, heb je totaal geen recht van spreken met je MS-afkeer. Bite the hand that feeds .....
Link naar reactie
Zeg Johan ik snap jou echt niet hoor. Je hebt zelf dus ook wel in de gaten dat eerlijke kopers een probleem hebben. En die zijn er heus wel hoor. Als je illegaal software wilt gebruiken zal ik je echt niet tegenhouden, maar het is lullig wanneer een ander de dupe wordt van jou acties. Door deze topic heb ik het idee dat je zelf nu illegaal winXP gebruikt met iemand anders zijn ProductID. Maar als je nou zo graag illegaal winXp wilt hebben, neem dan die versie zonder activering. Dan bezorg je ook niemand een probleem.
Link naar reactie
Johan, Het aanbieden van illegale software of software verspreiden dat aanzet tot piraterij is hier verboden. Ik ben hier geen mod dus ik kan niet jouw bericht wijzigen. Dit zal dus maandag gebeuren. Houd de eer aan jezelf en verwijder de tekst uit je eerste bericht. Voor de rest is het een goede discussie. [edit] [b:abf5431dde]Bedankt voor de medewerking[/b:abf5431dde] :smile: _________________ [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16226]"[/url]No, no, I'm not playing, I'm testing... give me that controller back... muaaaaaaa....[url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16226]"[/url] [ Dit Bericht is bewerkt door: Slashhead op 2002-03-17 11:56 ]
Link naar reactie
Doe ik. Je hoeft niet te registreren, dan kunnen eerlijke kopers niets meer, maar activeren kan gewoon! Een in de eerste plaats zijn natuurlijk de eerlijke kopers de dupe ervan, maar bij wie gaan die vragen? Bij Microsoft, niet bij mij. En Microsoft kan er niets aan doen. En waarom zou de eerlijke koper dan Microsoft niet aanklagen? Eerst 200 euro's betalen voor Windows XP Professional, hoe te duur het dan ook is, en dan werkt het niet. Is inderdaad niet leuk, maar dat is het probleem van Microsoft, niet van mij.
Link naar reactie
Dit is internet! Internet is voor de helft illegaal (met server als Morpheus, Kazaa, Direct Connect etc). Brand jij nooit een cd over ofzo? Of houd jij je aan de wet van auteursrechten van 1912? Regel 6b? Is alles wat jij op je computer hebt staan dan allemaal legaal? Lijkt me niet. Windows XP is gewoon te duur! Dat komt doordat Microsoft geen serieuze concurrenten meer heeft, ik ken niemand met Linux (ligt vast aan mij). Ik vind ook niet dat XP gratis moet worden, maar haal dan de prijs omlaag of haal het hele activatiecode systeem eraf. Klaar. Ik ben ook maar een 14 jarige Havo scholier, en ik houd me echt niet de hele dag bezig met CD's branden en verkopen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...