Ga naar inhoud

Van .JPG naar .EPS


Aanbevolen berichten

mm... jullie zullen ongetwijfeld gelijk hebben ( 'k ken de materie niet) maar dit is een foto in jpg [img:5352ecc07c]http://i3.tinypic.com/2zprpuf.jpg[/img:5352ecc07c] en in eps ziet hij er hetzelfde uit (omzetting via Photopaint, bekeken in Photopaint en in een viewer) Probleem: 'k wilde hier een eps-plaatje zetten, maar dat formaat wordt door Tinypic e.a. niet aanvaard, dus werd het een link voor wie de foto wil bekijken: http://rapidshare.com/files/22912765/new-2.eps.html @ wes: als het gewoon om het omzetten van één foto gaat, vertel het me dan in een pb en vermeld tevens je mailadres, dan zet ik hem om en stuur hem je op.
Link naar reactie
Passer, ik meen dat TS iets wilde brengen naar een snijplotter. En dat ding leest geen pixels, ook niet in EPS formaat. Pixels worden niet automatisch vectoren in een ander bestand. Echt niet. Als je wilt gaan helpen moet je het plaatje bewerken, op deze manier dus: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=171822 :wink:
Link naar reactie
'k had me laten leiden door de beginvraag: [quote:98617d6828="wes"]Wie kan mij helpen om een .JPG bestand om te zetten naar .EPS of .ES. Ik weet niet of ik zomaat een .JPG bestand kan openen in bijv. adobe en dan kan opslaan naar .EPS Alvast bedankt voor de moeite.[/quote:98617d6828] tja, en als het iets is zoals in het andere topic, zal het er van afhangen van wàt voor plaatje het is - dààr was het nogal eenvoudig. Enfin, ff wachten op de TS dus. (als ie nog terugkomt)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...