Ga naar inhoud

Eigen computer samenstellen.


Aanbevolen berichten

Hallo allemaal, Omdat ik van plan ben een nieuwe computer te gaan samenstellen heb ik op google geprobeerd een aantal computers samen te stellen die geschikt zijn voor het spelen van het spel World of Warcraft. Nu weet ik hier allemaal niet zoveel van en weet ik niet wat ik precies moet pakken om dit spel veel sneller te laten lopen dan het nu loopt met 8 frames per seconde op punten waar het druk is in het spel. Zou iemand mij misschien kunnen helpen met het samenstellen van een goed systeem? Verder zou ik ook graag willen weten of ik bijvoorbeeld mijn eigen harde schijf en mijn LG Dvd recorder die ik tevens ook gewoon gebruik voor het afspelen van mijn games zou kunnen behouden zodat ik daar wat geld op bespaar. Al met al zou ik graag niet meer dan 800 euro uitgeven voor de computer. Alvast bedankt.
Link naar reactie
Inderdaad hoef je daarvoor een niet al te zware grafische kaart te hebben. Dit standaard systeempje bij Informatique is bijvoorbeeld een mooie optie voor 729 euro. Een stuk sneller dan de bovenstaande en betere kwaliteit. http://www.informatique.nl/IQ00006 Je zou inderdaad die onderdelen over kunnen zetten, wil je perse zelfbouwen? Anders zou ik lekker gaan voor zo een systeem als bij informatique, waar tevens 2 jaar standaard garantie bij zit.
Link naar reactie
[quote:abcddb48dd="daanio"]Zou iemand mij misschien kunnen helpen met het samenstellen van een goed systeem?[/quote:abcddb48dd]Bij wie wil je het spul kopen (website)? [quote:abcddb48dd="daanio"]Verder zou ik ook graag willen weten of ik bijvoorbeeld mijn eigen harde schijf en mijn LG Dvd recorder die ik tevens ook gewoon gebruik voor het afspelen van mijn games zou kunnen behouden zodat ik daar wat geld op bespaar.[/quote:abcddb48dd]Kan, maar da's het geld niet. [quote:abcddb48dd="daanio"]Al met al zou ik graag niet meer dan 800 euro uitgeven voor de computer.[/quote:abcddb48dd]Bedoel je dan alleen de kast met inhoud, of ook besturingssysteem en/of randapparatuur (monitor e.d.)? Zie bijv. op de website van Dell de Vostro 410 van 649 euro excl. BTW. Incl. BTW en verzenden kom je dan op 800 euro en dan heb je een PC met quad core processor, 22" TFT scherm, Vista licentie en 8800GT videokaart. Kun je ook zwaardere games mee spelen dan alleen WoW. http://www1.euro.dell.com/content/products/features.aspx/4x_vostro_410?c=nl&cs=nlbsdt1&l=nl&s=bsd
Link naar reactie
Ik bedoelde inderdaad met kast erbij + besturingssysteem etc. (moniter niet die heb ik nog) Ik vind persoonlijk http://www1.euro.dell.com/content/products/features.aspx/4x_vostro_410?c=nl&cs=nlbsdt1&l=nl&s=bsd er erg goed uitzien omdat die niet zo veel kost als je moniter er niet bij hebt. Is bij http://www.informatique.nl/IQ00006 ook een kast inbegrepen? Alvast bedankt voor de informatie maar welke van deze 2 zouden jullie nu echt aanbevelen?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...